Tribuna
PNL
Cupa "Hagi Danone"
Interstarul, în luptă pentru calificarea la turneul final
Ovidiu BOICA
1446 vizualizari
Interstarul, în luptă pentru calificarea la turneul final
Echipa sibiană găzduieşte, astăzi şi mâine, una din "zonele" competiţiei rezervate juniorilor de 12 ani. Interstarul se luptă cu alte 5 formaţii pentru calificarea la turneul final, ce va avea loc la Arad.
Astăzi şi mâine, Stadionul "Mecanica" din Sibiu găzduieşte una dintre etapele de zonă ale Cupei "Hagi Danone". La acest eveniment participă 6 echipe, câştigătoarele judeţelor Alba, Mureş, Harghita, Covasna, Braşov şi Sibiu. Judeţul nostru este reprezentat de echipa Interstarului. Cele 6 echipe sunt împărţite în două grupe de câte 3, urmând să joace astăzi (09:00 - 10:00, 12:00 - 13:00 şi 17:00 - 18:00) fiecare cu fiecare. Duminică dimineaţa, între 09:00 şi 10:00, sunt programate semifinalele, primele două clasate din fiecare serie urmând să joace încrucişat, iar de la ora 12:00 este programată finala mare, câştigătoarea acesteia obţinând calificarea la turneul final, ce va avea loc la Arad.
"Sunt convins că şi anul acesta vom vedea copii talentaţi la Cupa "Hagi Danone". Anul trecut, au fost mulţi copii născuţi în 2001 care au evoluat pentru echipe de copii născuţi în 2000. Ideea acestei competiţii este aceea de a merge călători mult prin ţară şi a le da posibilitatea copiilor de 12 ani să joace multe meciuri, să se poată afirma", a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, Dorin Focşeneanu, reprezentantul Fundaţiei "Gheorghe Hagi".
"Este al treilea an consecutiv când una din fazele de zonă ale Cupei "Hagi Danone" este organizată la Sibiu. Sunt convins că de aici vor apărea fotbaliştii de mâine. Turneul este organizat pe terenul Interstarului, pentru că, din nefericire, în Sibiu nu mai prea ai pe unde să organizezi o astfel de competiţie. "Municialul", spre exemplu, se află în conservare, în momentul de faţă", a afirmat, la rândul său, Marius Lungu, fostul preşedinte executiv al Voinţei.




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica