Tribuna
PNL
Baschet
Horaţiu Floca, membru în Biroul Federal al FRB
Ovidiu BOICA
3050 vizualizari
Horaţiu Floca, membru în Biroul Federal al FRB
Clubul Sportiv Universitar sibian are din nou un reprezentant în conducerea Federaţiei Române de Baschet. Horaţiu Floca, directorul sportiv al lui CSU Atlassib, este de ieri membru în Biroul Federal.
CSU Atlassib are, de ieri, un reprezentant în structura de conducere a Federaţiei Române de Baschet. Horaţiu Floca, directorul sportiv al clubului studenţesc sibian, se numără printre membrii Biroului Executiv. Floca a fost desemnat pentru a ocupa acest loc în urma voturilor primite în Adunarea Generală a FR de Baschet. Precedentul reprezentant al lui CSU în Biroul Federal al forului de specialitate de la Bucureşti a fost actualul preşedinte al clubului, Mircea Vulc. Acesta a făcut parte din această structură timp de 16 ani, până în 2009, iar în ultimul său mandat a fost chiar vicepreşedinte al federaţiei.
În vârstă de 39 de ani, Horaţiu Floca face parte din staff-ul administrativ al lui CSU Atlassib de aproape 11 ani
"Sunt bucuros că am fost apreciat pentru munca depusă vreme de mai bine de un deceniu la CSU Atlassib şi am primit voturile necesare pentru a face parte din Biroul Federal al federaţiei Române de Baschet. Împreună cu ceilalţi membri voi încerca să contribui la dezvoltarea baschetului românesc la toate nivelurile, de la copii şi până la seniori. Consider că este un lucru important faptul că suntem 6 membri din Ardeal în acest Birou Federal. Sper să facem treabă bună împreună şi să contribuim la creşterea în valoare a competiţiilor interne şi a baschetului românesc la nivel de echipe naţionale. Federaţia Română de Baschet are, de astăzi (n.a. ieri) o nouă structură de conducere şi sper din toată inima ca acest lucru să se facă simţit la nivelul sportului cu panou din ţara noastră", a declarat Horaţiu Floca.
Componenţa Biroului Federal al FR Baschet este următoarea: Şerban Sere, Mircea Cristescu, Dan Moraru, Horaţiu Floca (seniori), Dan Calancea, Florin Covaciu, George Trif, Florin Nini (juniori), Aurora Dragoş şi Marius Marinescu (alte structuri). Alături de aceştia, din Biroul Federal mai fac parte preşedintele Horia Păun, cei doi vicepreşedinţi, Alina Moanţă şi Virgil Stănescu, antrenorul federal şi secretarul general al FRB.

Horia Păun, noul preşedinte
Horia Păun a fost ales, ieri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Baschet, pentru un mandat de 4 ani, el învingându-i în primul tur de scrutin pe contracandidaţii săi Anton Netolitzchi şi Petre Brănişteanu. Păun a obţinut 176 de voturi, Neolitzchi 16 şi Brănişteanu 9. Un vot a fost anulat.
Horia Păun a fost până în prezent manager al FR Baschet.
Până ieri, funcţia de preşedinte al FR Baschet a fost ocupată de Carmen Tocală (2005 - 2013). În 2012, după ce a fost numită preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Sport şi Tineret, Tocală s-a autosuspendat de la conducerea FR Baschet. Ea a devenit ulterior secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului.
Preşedintele clubului de baschet CSM Steaua Bucureşti, Virgil Stănescu, şi antrenorul federal Alina Moanţă au fost aleşi, cu această ocazie, în funcţiile de vicepreşedinţi ai forului. Alina Moanţă a fost ales vicepreşedinte încă din primul tur, cu 153 de voturi. În turul 2, Virgil Stănescu a obţinut 91 de voturi şi l-a întrecut pe Mircea Cristescu, votat de doar 88 de membri.


 




comentarii
2 comentarii

Bine că a plecat Vulc , ăsta c
BASCHETBALIST
03.12.2013 11:56
Vulc= caracter 00
Caracter ZERO
03.12.2013 17:25
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica