Tribuna
PNL
Antalya 2013
Eric: "Joc pe acelaşi post ca domnul Mulţescu"
Cosmin PRIŞCĂ
1221 vizualizari
Eric:
Brazilianul Eric de Oliveira susţine că noul antrenor al Gazului Metan, Gheorghe Mulţescu, a adus un aer de prospeţime în lot. Fotbalistul "cariocas" este încântat mai ales pentru faptul că Mulţescu senior a evoluat, în urmă cu câteva decenii, pe acelaşi post pe care joacă el.
Vedeta Gazului Metan, brazilianul Eric de Oliveira, a declarat că noul tehnician al medieşenilor, Gheorghe Mulţescu, a schimbat atmosfera în lot. “E foarte diferit cu domnul Mulţescu antrenor, deoarece ni se pare ceva nou, am stat atât de mult timp cu domnul Pustai. Dar, se vede că domnul Mulţescu e un antrenor care ştie fotbal. A jucat pe poziţia pe care joc eu. Vorbeşte mult cu mine, cu toţi de altfel, vorbeşte foarte mult. Avem multe de învăţat de la el. Un om care are mai mult de 30 de ani de fotbal trebuie ascultat, e spre binele nostru. Este un antrenor căruia îi place stilul ofensiv, ne cere să pasăm mult şi să stăm în pressing. Îmi doresc să revenim pe poziţia pe care am fost în urmă cu 2 ani în clasament. În cantonamentul din Antalya, orice rezultat din amicale este bun pentru noi, deoarece ne va ajuta foarte mult în pregătire. Personal, îmi doresc să învingem pe toată lumea, să câştigăm toate meciurile amicale", a spus Eric.
Brazilianul a mai declarat că şi-a luat în bagaje o jucărie de-a fiului său, Deric, care să-i mai aline depărtarea de cei dragi. “Am luat cu mine un mic talisman, care să îmi amintească de familie. Familia este pe primul plan, mi-e dor de voi. Să aveţi grijă de voi. V-am pupat”, a fost mesajul pe care brazilianul l-a postat pe pagina sa de Facebook în urmă cu două zile.




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica