Tribuna
PNL
Dubla înfrângere cu Ungheniul îl poate costa scump pe Mihai Ianc. Fostul căpitan al Gazului, în pole-position să preia Mediașul
Dubla înfrângere cu Ungheniul îl poate costa scump pe Mihai Ianc. Fostul căpitan al Gazului, în pole-position să preia Mediașul
© Facebook ACS Mediaș

 

Cele două înfrângeri la rând de pe teren propriu cu Unirea Ungheni i-au determinat pe oficialii grupării din localitatea de pe malurile Târnavei Mari să umble la banca tehnică. Mai concret, antrenorul Mihai Ianc își va rezilia de comun acord înțelegerea cu echipa pe care a preluat-o la începutul sezonului, aflată în pericol de a ieși din lupta pentru promovare după ultimele rezultate.

Favorit să-i ia locul este Cristi Todea, arădeanul cunoscut suporterilor medieșeni de pe vremea când era căpitanul Gazului Metan. Todea tocmai s-a despărțit de o altă echipă din Liga 3, Șoimii Lipova. În plus, pe lângă faptul că e încă foarte iubit pe Târnava Mare, are relații foarte bune atât cu Ionuț Buzean și Alexandru Curtean, cei doi oficiali ai Mediașului, sau cu ”secunzii” Doru Dudiță și Dorin Roșca, alături de care a jucat în urmă cu mai mulți ani.

© Live Arad

Todea ar urma să ajungă la echipă la mijlocul acestei săptămâni, astfel că va debuta la Bistrița-Năsăud. (păcăleală de 1 Aprilie)







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica