Tribuna
PNL
Campionatul Naţional masculin de baschet / BC Timişoara - CSU Atlassib
Debut cu o necunoscută
Ovidiu BOICA
1713 vizualizari
Debut cu o necunoscută
În urma problemelor financiare cu care se confruntă echipa, Dragan Petricevic, antrenorul Timişoarei, a fost nevoit să renunţe la jucătorii străini din lot cu care a făcut pregătirea în vară, în locul acestora fiind aduşi alţii, zilele trecute. Acesta este principalul motiv pentru care sibienii se tem de acest meci, faptul că vor evolua împotriva unei echipe necunoscute.

"Studenţii" sibieni au parte de un meci dificil în etapa inaugurală a noului sezon. CSU Atlassib joacă la Timişoara cu o echipă care a suferit recent mai multe modificări la nivelul lotului de jucători.
Antrenorul sibienilor, Dan Fleşeriu, a declarat, ieri, că Timişoara are avantajul de a-şi cunoaşte adversarul din această seară, în vreme ce jucătorii săi vor întâlni o echipă complet schimbată. "În mod normal, acest meci ar fi trebuit să fie unul extrem de greu, pe care îl aşteptam cu nerăbdare. Ne-am pregătit de ceva vreme, deşi tot timpul am avut probleme şi am fost mereu în formulă incompletă. Din păcate, mergem acum la Timişoara şi nu ştim cu cine jucăm, pentru că au probleme financiare foarte mari şi au renunţat la jucătorii străini pe care îi aveau. Nu ştim cum joacă Timişoara în actuala formulă. Adversarul nostru de mâine (n.a. astăzi) are însă avantajul că ştie cum jucăm noi. Din păcate, noi avem aceleaşi probleme în privinţa accidentărilor, dar cu singuranţă vom face tot posibilul pentru a obţine prima victorie. Cei care au fost accidentaţi vor fi folosiţi în funcţie de necesitate, în meciul acesta. Dacă voi putea, îi voi proteja, nu vor juca deloc, pentru a-i menaja în contextul viitoarelor meciuri", a declarat Dan Fleşeriu, antrenorul principal al echipei sibiene.
"Timişoara are mulţi jucători noi, dar nu ştim la ce să ne aşteptăm de la ei. Ceea ce ştim e că vom juca împotriva unei echipe bune, dar suntem pregătiţi, ne-am antrenat bine. Am aşteptat acest meci. Suntem cu toţii entuziasmaţi, este momentul pe care îl aşteptam, primul meci de campionat. Sperăm să începem sezonul cu o victorie", a afirmat, la rândul său, Kevin Hardy.
Partida BC Timişoara - CSU Atlassib va fi transmisă în direct de Digi Sport de la ora 19:15.

 






comentarii
1 comentarii

Acum ai posibilitatea sa-ti imbunatatesti venitul lunar cu sume cuprinse intre 100 si 285 euro printr-o afacere inteligenta, muncind acasa. Instruirea se face gratuit, prin email. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal de comision. Pentru mai multe detalii trimiteti textul INFO la adresa de email: nicufarcas@gmail.com
Nicu
04.10.2015 13:58
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica