Tribuna
PNL
Liga I
Dan Roman pleacă de la Gaz Metan în vară
Cosmin PRIŞCĂ
2585 vizualizari
Dan Roman pleacă de la Gaz Metan în vară
După 4 sezoane și jumătate petrecute la Mediaş, vârful de atac Dan Roman va pleca la altă echipă, la finele acestui sezon.

Al doilea marcator de până acum al Gazului Metan din acest sezon, atacantul Dan Roman, va pleca de la Mediaş la finele acestui sezon. Roman a afirmat, într-un interviu, că îşi doreşte o schimbare, după 4 ani şi jumătate petrecuţi în rândul "lupilor negri", dar şi că, în cele 3 meciuri pe care le mai are de disputat în tricoul alb-negru, speră să pună umărul la salvarea de la retrogradare.
- În primul rând, felicitări pentru succesul cu ASA...
- Nu pe mine trebuie să mă felicitaţi, întreaga echipă merită asta. Împreună am reușit să obţinem un rezultat important pentru noi în lupta pentru evitarea retrogradării. Am luat 3 puncte mari şi sperăm ca acestea să ne ajute să ne salvăm. Este un succes cu atât mai frumos cu cât a fost obţinut în fața liderului ASA.
- Cum ai trăit meciul de la nivelul gazonului?
- A fost un meci foarte frumos, cred eu pe placul oamenilor din tribune. Niciuna dintre echipe nu s-a bazat pe defensivă, s-a jucat doar pe cartea atacului. Noi am contat în ofensivă în special în repriza a doua. Jocul bun ne-a fost răsplătit de golul din final. Cred că am reuşit să facem un pas important pentru salvarea de la retrogradare. Se vede în jocul nostru o creștere, reușim să ținem mai mult de minge, pasăm mai mult, avem inițiativa. Toate acestea au adus puncte, am jucat de la egal la egal cu echipele mari și chiar am învins la Giurgiu, pe terenul Astrei, şi acum, cu ASA.
- Ce aşteptări aveţi de la ultimele 3 meciuri din acest sezon?
- Vă daţi seama că ne dorim să le câştigăm pe toate 3, dar va fi foarte greu. Însă, dacă vom lua 6-7 puncte, cred că ne salvăm de la retrogradare. Suntem curioşi ce vor face şi celelalte echipe cu care suntem în lupta directă pentru rămânerea în Liga I. Mai trebuie să aşteptăm să vedem şi ce decizie finală va fi dată în cazul CFR-ului, pentru că, dacă îşi vor primi cele 24 de puncte, atunci va ieşi din subsolul clasamentului. Ca să nu ai emoţii şi să te trezeşti în Liga a II-a cred că ar trebui să terminăm sezonul pe 11 şi nu pe 12, pentru că nu se ştie ce surprize vor apărea în cazul CFR-ului.
- În vară îţi expiră contractul cu Gaz Metan. Ce faci, mai rămâi încă un sezon?
- Mai sunt 3 meciuri din acest sezon. După aceea, cred că o voi lua pe alt drum. Sper să plec cu capul sus de la Gaz Metan. Am făcut tot ce am putut ca echipa să rămână în Liga I şi la fel voi proceda şi în meciurile care ne-au mai rămas. Am petrecut 4 ani și jumătate la Mediaş. Consider că a venit vremea să încep o nouă etapă din cariera mea. În tot timpul ăsta, din momentul în care am venit la Mediaş, pot spune că ne-am ajutat reciproc, eu am ajutat echipa prin golurile pe care le-am dat, iar echipa, clubul din Mediaş, oficialii lui şi toţi cei din vestiar sau din jurul echipei mi-au fost alături când am trecut prin momente mai dificil, din cauza accidentărilor. Gaz Metan va rămâne mult timp în inima mea. Aici mi-am făcut o carte de vizită, iar dacă ajung la o echipă mai mare este şi pentru că, prin evoluţiile mele de la Mediaş, am reuşit să atrag atenţia. Până să plec însă, repet, mai sunt 3 meciuri, mai avem treabă, sper să o scoatem cu bine la capăt.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica