Tribuna
PNL
Liga I de fotbal
CSU Voinţa, egala Stelei
Ovidiu BOICA
2770 vizualizari
CSU Voinţa, egala Stelei
La primul meci în Liga I, sibienii de la CSU Voinţa au terminat la egalitate, sâmbătă seara, cu cea mai titrată echipă din fotbalul românesc, Steaua. Golul prin care Sibiul a luat primul punct - după 15 ani - în Liga I a fost marcat în finalul întâlnirii de Radu Neguţ. Pentru CSU Voinţa urmează deplasarea de la Ploieşti, pentru întâlnirea cu Astra.
În faţa unui stadion aproape plin, CSU Voinţa a terminat la egalitate meciul de debut în Liga I, cu Steaua. "Alb-verzii" au făcut o primă repriză mai modestă, de vină fiind emoţiile debutului, primind gol cu 10 minute înainte de pauză, de la brazilianul Tatu. La reluare, sibienii au echilibrat disputa, iar în ultimul sfert de oră a dominat-o chiar pe cea mai titrată echipă din fotbalul românesc. Răzvan Dîlbea a trimis balonul în transversală ('78). În bară a dat-o şi Andrei Antohi, dar Radu Neguţ a fost pe fază şi a înscris, cu capul, din careul mic, golul egalizator ('88).
"Golul este un cadou de la Dumnezeu. A fost o fază tare ciudată, mingea a întâlnit iniţial bara, la reluarea lui Andrei (n.a. Antohi), iar în clipa în care am lovit-o cu capul şi am văzut unde merge, am văzut că am înscris, am plecat deja să sărbătoresc reuşita", a afirmat, după meci, Radu Neguţ.
"Sunt bucuros pentru acest prim punct obţinut în prima ligă. Suntem mândri că am avut onorea de a juca cu cea mai titrată echipă din fotbalul românesc, chiar la debutul nostru în Liga I. Pentru noi, acest egal contează enorm, pentru moralul jucătorilor, chiar dacă, pentru moment, suntem la minus 2 la "adevăr". (...) Remiza o dedicăm tuturor jucătorilor care au dus greul în sezonul trecut şi care acum nu au putut evolua, dar au fost cu sufletul alături de noi. Le dorim însănătoşire grabnică, pentru că îi aşteptăm cât mai repede lângă noi. Acest rezultat este cu dedicaţie şi pentru familiile noastre, pentru suporterii minunaţi care au fost alături de noi, dar şi familiei Voinţa, aşa cum ne face plăcere să o numim", a afirmat, la rândul său, antrenorul Alex Pelici.

În prima etapă a Ligii I, sezonul 2011/2012, s-au mai înregistrat următoarele rezultate: Rapid - FC Vaslui 3-0, CSMioveni - Universitatea Cluj 0-1, Dinamo - FCM Tg. Mureş 1-0 şi Ceahlăul Piatra Neamţ - Pandurii Tg. Jiu 1-1.

Amănunte în Tribuna Sporturilor de astăzi.




comentarii
8 comentarii

din pacate in capitala bunelor maniere, manierele, au lipsit. desi organizatorii sunt convins ca au depus mari eforturi pt ca meciul sa se desfasoare, este inuman sa astepti la coada o ora pt a intra in stadion. daca nu se angajaza oameni de ordine care sa ii ordoneze(maniereze)pe sibieni eu nu mai calc
un cetatean
25.07.2011 09:39
de efortul organizatorilor...a fost curat,vopsit dar nu au disparut mancatorii de seminte care au lasat in urma lor o mizerie de nedescris....niste neciopliti care au gasit locul curat dar au plecat lasind mizeriA ce le caracterizeaza si mintea...la tribuna 2 manelistii s au asezat unde au vrut lasand oameni cu bun simt in picioare..
pacat
25.07.2011 10:10
Aia nu a fost Steua, ci doar o umbra palida!
ss
25.07.2011 13:07
organizare de tot rasul,rusine conducerii.nu meritati in liga 1 taranoilor din sadu.mergeti la oile voastre in sadu.......
un sibian
25.07.2011 16:34
Piticu de Hambasan se bucura de acum la ce bani o sa faca cu fotbalul.Sper sa i se usuce p,u,,l,,a
vudu
25.07.2011 16:49
Trebuie personal,oameni trebuie dirijati,stwarzi pe fiecare acces nu debandada,pacat organizare 0 nimani nu va mai sta cu orele la coada sa intre pe stadion.In ziua se azi daca dai un ban cred ca vrei sa si primesti ceva la schimb.Probabil daca nimic nu se va schimba in bine veti vedea scaderea drastica a numarului de spectatori.
mau
25.07.2011 18:05
de ce nu scrieti Vointa cu v mic? ca asa faceti cu gaz Metan.. sau nu aveti nicio regula in acest sens?
pike
25.07.2011 20:35
totul a fost jalnic..
ion
25.07.2011 20:43
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica