Tribuna
PNL
Claudiu Niculescu, după înfrângerea ”călăreților roșii” în prima etapă din play-off, la Miercurea Ciuc: ”Este vina mea! Consider că a fost un accident”
b.o.n.
498 vizualizari
Claudiu Niculescu, după înfrângerea ”călăreților roșii” în prima etapă din play-off, la Miercurea Ciuc: ”Este vina mea! Consider că a fost un accident”

 

Antrenorul echipei din Șelimbăr, Claudiu Niculescu, a luat asupra sa vina pentru jocul slab și înfrângerea din prima etapă a play-off-ului, de pe terenul celor de la FK Csikszereda. Luni, ”călăreții roșii” au cedat cu 2-0 la Miercurea Ciuc după două goluri încasate în prima jumătate de oră.

Tehnicianul recunoaște că ciucanii au meritat victoria și pune înfrângerea echipei sale pe seama faptului că jucătorii săi au intrat pe teren deconectați.

”Meci fără istoric, practic! Meciul a fost pierdut în prima repriză, când gazdele au reușit să marcheze cele două goluri. O victorie meritată a gazdelor, trebuie să spunem acest lucru, să recunosc asta. Bineînțeles că nu am fost mulțumit de jocul echipei mele, am intrat moi în teren și asta s-a văzut pe tabelă. N-am reușit să ne revenim, nici din punct de vedere fizic, nici psihic pentru că am făcut greșeli multe dar trebuie să mergem mai departe pentru că, cu aceiași băieți, am realizat aceste rezultate, pâîn acest moment și trebuie să mergem mai departe. Este vina mea, e clar, o spun tot timpul, când echipa pierde, este vina mea pentru că nu am reușit în aceste două săptămâni de pauză, poate, să-i fac să înțelagă că vom întâlni echipe super motivate, mă refer la cele patru cu drept de promovare. Noi trebuie să ne rifdicăm cel puțin la nivelul lor ca motivație, cel puțin la nivelul lor pentru a putea face față și pentru a putea să avem rezultate bune în continuare. Consider că a fost, să zic așa, un accident în această seară”, a declarat Niculescu, conform paginii de Facebook a clubului din Șelimbăr.

Claudiu Niculescu consideră că jucătorii săi trebuie să-și revină repede după eșecul de la Miercurea Ciuc deoarece urmează un meci dificil, la Cisnădie, cu Corvinul: ”Trebuie să ne revenim, în primul rând din punct de vedere mental și mai ales din punct de vedere fizic. Ne așteaptă, sâmbătă, un meci important împotriva celor de la Corvinul, o echipă bună, o echipă care a avut rezultate foarte bune în acest sezon, e un meci pe care trebuie să-l câștigăm și sunt convins că și băieții mei vor conștientiza că trebuie să revenim la atitudinea și nivelul de concentrare pe care le-am avut pe parcursul întregului campionat regular”.

 

Îi e greu să-și motiveze jucătorii după ce obiectivul a fost îndeplinit încă de acum două luni

 

Tehnicianul Șelimbărului a adăugat că este greu să-i motiveze pe jucătorii săi după ce aceștia și-au îndeplinit obiectivul, calificarea în play-off, încă din urmă cu aproape două luni. Niculescu speră ca ”alb-roșii” să termine campionatul pe același loc de pe care au intra în play-off, primul, dar dacă nu se va întâmpla asta, nu va fi ”un capăt de țară”.

Încerc să găsesc soluții pentru a-i motiva (n.a pe jucătri), e destul de greu, trebuie să recunosc asta, e destul de greu pentru că ne-am îndeplinit obiectivul încă de acum o lună și jumătate. Cum am spus și la finalul sezonului regular, îmi doresc foarte mult să terminăm pe prima poziție a clasamentului, poziție pe care ne-am aflat la finalul sezonului (n.a. regular). Vom încerca, vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a realiza acest lucru. Nu va fi ușor, clar! Sper să reușim! Dacă nu vom reuși, nu e niciun capăt de țară până la urmă pentru că, repet, obiectivul a fost realizat de acum aproape două luni de zile și băieții merită toate felicitările pentru asta dar meciurle din sezonul regular fac parte din trecut, sunt istorie, nu mai contează, contează acum pezentul și viitorul apropiat, iar viitorul apropiat ne spune că sâmbătă avem un meci foarte important, cu Corvinul Hunedoara, meci pe care îmi doresc foarte mult să-l câștigăm, un meci care, în eventualitatea în care vom reuși să luăm cele 3 puncte, ne va ajuta să ne consolidăm poziția în clasament. Să spunem, locul unu sau al doilea, vedem după fiecare etapă unde ne vom situa în clasament. Dar, până atunci, repet, trebuie să le transmit băieților că trebuie să ridice privirea din pământ. Erau supărați, foarte supărați, în vestiar. Trebuie să ridice privirea din pământ pentru că așa e la fotbal, sunt și momente de acestgen. Din păcate, prima etapă din play-off ne-a adus și prima înfrângere (n.a. din play-off), dar trebuie să ne continuăm drumul nostru. Mai avem treabă, mai sunt apoape două luni de zile, o lună și jumătate de foc, cu meciuri de foc, meciuri din care sperăm să ieșim bine”, a concluzionat Claudiu Niculescu.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica