Tribuna
PNL
Campionatul Naţional masculin de baschet: La Cluj şi cu Mureşul n-a mers! Poate la Piteşti?
Ovidiu BOICA
1751 vizualizari
Campionatul Naţional masculin de baschet:  La Cluj şi cu Mureşul n-a mers! Poate la Piteşti?
Baschetbaliştii sibieni speră să obţină al doilea succes în deplasare, în campionat, mâine seară, la Piteşti.

După două jocuri de campionat pierdute la diferenţe mici, 77-74 pe terenul celor de la "U" Banca Transilvania Cluj şi 99-98 acasă, cu BC Mureş, "galben-albaştrii" speră să producă surpriza mâine seară, în Trivale. CSU Atlassib joacă pe terenul uneia dintre echipele care au câştigat până acum 3 din cele 4 jocuri din actualul sezon, dar care e în coada clasamentului din cauza unei penalizăti primite de la FR de Baschet. Atât antrenorul "studenţilor" noştri, Dan Fleşeriu, cât şi căpitanul echipei, Octavian Popa Calotă, au vorbit, înaintea plecării spre Piteşti, în termeni optimişti despre jocul din etapa a V-a cu echipa care, sâmbătă seara, a câştigat la Mediaş.
"Piteştiul are un lot extrem de valoros şi de echilibrat, cu  jucători cu multă experienţă chiar   şi în campionatul României. Au însă dezavantajul că pleacă cu punctele de penalizare de la federaţie. Chiar dacă au deja câteva victorii, sunt în spate în clasament. Va fi un meci extrem de greu pentru noi, mai ales că se joacă pe terenul lor.  Noi venim după două meciuri în care am fost aproape să câştigăm, după două meciuri în care am alternat minute bune cu minute proaste şi sper ca în meciurile care urmează să avem din ce în ce mai multe minute în care jucăm bine. Atunci cred că putem pretinde să şi câştigăm. E timpul să facem o victorie, fiind atât de aproape de ceilalţi adversari de până acum", a declarat Dan Fleşeriu, antrenorul echipei sibiene.
"E un meci dificil, ca oricare altul din campionat. Aşa cum am mai spus, e un campionat
foarte puternic, cu echipe echilibrate. Piteştiul a dovedit că este o echipă puternică, e una
dintre pretendentele la play-off şi poate chiar la unul din locurile fruntaşe. Totuşi, noi mergem la Piteşti la victorie. Ne dorim foarte mult o victorie. Am fost aproape să câştigăm în ultimele două meciuri, dar din păcate nu am reuşit. Sperăm să avem un rezultat pozitiv cu Pitestiul", a spus, la rândul său, Octavian Popa Calotă.
Partida dintre CSU Atlassib şi BCM "U" Piteşti va avea loc miercuri, 28 octombrie, de
la ora 18:00, şi nu va fi televizată.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica