Tribuna
PNL
Campionatul Naţional masculin de baschet / Gaz Metan - "U" BT Cluj 72-87: A doua înfrângere
Ovidiu BOICA
1350 vizualizari
Campionatul Naţional masculin de baschet / Gaz Metan -
După eşecul din prima etapă, de la Tg. Mureş, scor 96-65, baschetbaliştii medieşeni au pierdut şi jocul de pe teren propriu, cu "U" Cluj.

Gaz Metan a început noul sezon cu stângul, având două eşecuri din tot atâtea meciuri disputate. Sâmbătă seara, echipa lui Mihai Popa şi Dan Popa a cedat pe teren propriu la o diferenţă de peste 15 puncte în faţa celor de la "U" Banca Transilvania Cluj.
Primul sfert a fost unul echilibrat, după 10 minute Gazul Metan având avantaj d eo jumătate de coş (20-19). La reluare, formaţia vizitatoare a întors rezultatul, la pauza mare conducând cu 41-34. Clujenii şi-au asigurat victoria în cel de-al treilea sfert, unul câştigat cu 28-17. Ultimul act a început de la scorul de 69-51 şi a fost câştigat de Gaz Metan cu 21-18.
În urma acestui al doilea eşec din campionat, Gaz Metan ocupă ultimul loc, cu un coşaveraj de -46.
"Din păcate pentru acest public minunat, care ne-a susţinut din prima până în ultima secundă, doar atât am putut realiza. Dar, sperăm, tot aşa, prin muncă, să putem creşte de la joc la joc şi să ajungem la nivelul la care vrem să jucăm. Nu ne-am putut ridica la nivelul echipei adverse. S-a văzut încă o dată calitatea individuală a jucătorilor de la Cluj, dar vreau să-mi felicit echipa pentru modul în care a luptat pe tot parcursul meciului. (...) Se vede că am început pregătirea mai târziu. Ne trebuie puţin timp, lumea trebuie să aibă puţină răbdare cu noi, iar dacă vom continua în acest mod, vom avea cu siguranţă rezultatele pe care le dorim. (...) Plusurile din jocul nostru sunt combativitatea şi agresivitatea pe care le-am dovedit în unele momente de joc . Bineînțeles şi cu anumite greşeli, doar dacă nu încerci, nu greşeşti. Rămâne să  vedem, după analiza meciului, punctele slabe pe care trebuie să le îmbunătățim", a declarat pentru totalbaschet.ro antrneorul principal al medieşenilor, Mihai Popa.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica