Tribuna
PNL
Absolute Championship Berkut, Palatul Sporturilor "Transilvania, 16 octombrie: "Pantera" Tănăsie trece la kickboxing
Ovidiu BOICA
1514 vizualizari
Absolute Championship Berkut, Palatul Sporturilor
Fostul boxer, care şi-a încercat între timp norocul şi în "cuşcă", în artele marţiale mixte, va disputa primul său meci de kicboxing la Sibiu, în Palatul Sporturilor "Transilvania".

După o întreagă carieră în box şi un prim meci în MMA, disputat în luna ianuarie a anului trecut, fostul campion mondial de juniori Sorin "Pantera" Tănăsie debutează în kickboxing la Sibiu, vineri seara, în cadrul galei Absolute Championship Berkut KB3 Grand Prix Final. Tănăsie îl va înfrunta pe maghiarul Aron Szilagyi. Acesta a mai luptat în România, în octombrie 2014, la Botoşani, în gala de arte marţiale mixte RXF 13, unde l-a învins prin "ghilotină", în runda a treia, pe băcăuanul Florin Lupu. Szilagyi, 19 ani, este practicant de kickboxing, MMA şi box.
Gala internaţională de kickboxing de la Sibiu în care va lupta Sorin "Pantera" Tănăsie este alcatuită din 11 meciuri. Capul de afiş al galei este lupta dintre olandezul Albert Kraus şi unul dintre cei mai populari luptători români, bucureşteanul Marius Tiţă. În cadrul aceleiaşi gale vor mai lupta Sebastian Ciobanu, brazilianul Jhonata Diniz (învins de Daniel Ghiţă la decizie, în 2012, în circuitul Glory), clujeanul Dorin Stan şi boxerul timişorean Cosmin Joltea. Evenimentul - organizat de RXF Promotion, în colaborare cu SuperPro Team și sprijinit de Atlassib, Vicla, Ramada, DMS - va fi televizat in direct de Eurosport si Sport.ro.
Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim şi în Sibiu la următoarele locaţii: Shopping City Sibiu, Centrul Aria, Play Off, MAI Lounge, Supporter, Pub Arena.  

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica