Tribuna
PNL
Gaz Metan Mediaş
A plecat şi Vukadinovic
Cosmin PRIŞCĂ
1403 vizualizari
A plecat şi Vukadinovic
Echipa din Mediaş a rămas şi fără fundaşul stânga Ivan Vukadinovic, care şi-a reziliat contractul.
Oficialii grupării medieşene au decis, în urmă cu două zile, să se mai despartă de încă un fotbalist din lotul pregătit de tehnicianul Cristi Pustai. După plecările lui Victoraş Astafei (Oţelul), Cristi Bud (FC Bihor) şi Ciprian Vasilache, fundaşul stînga Ivan Vukadinovic este al patrulea fotbalist care părăseşte gruparea medieşeană.
Fotbalistul în vârstă de 28 de ani s-a întors din vacanţă joia trecută, fiind prezent la reunirea echipei medieşene, moment în care i-a înştiinţat pe oficialii Gazului Metan că resimte în continuare unele probleme medicale, din câte se pare fiind probabil vorba despre o hernie de disc. La două zile distanţă, conducerea clubului medieşean a hotărît de comun acord cu jucătorul rezilierea angajamentului.
"Am decis de comun acord să reziliem contractul jucătorului. Ne-am înţeles pe cale amiabilă. Vukadinovic avea ceva probleme medicale, aşa încât am hotărât să încheiem colaborarea cu el", a afirmat preşedintele grupării medieşene, Ioan Horoba.
Vukadinovic a jucat 22 de meciuri în tricoul Gazului Metan în cele două sezoane petrecute la Mediaş. În actuala stagiune competiţională, fundaşul a bifat doar 520 de minute în tricoul gaziştilor, motiv care, se pare, a contribuit la această despărţire.

Oara, în probe
În aceste zile, la antrenamentele conduse de tehnicianul Cristi Pustai se prezintă şi fundaşul Claudiu Oara, ultima dată la Unirea Alba Iulia. Pentru moment, acesta este singurul jucător sosit în probe, în această iarnă.




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica