Tribuna
PNL
Eugen Pîrvulescu, preşedintele "pandurilor", despre incidentul de la finalul meciului cuGaz Metan
"A fost un schimb de replici, ne-am împăcat după meci”
Cosmin PRIŞCĂ
1639 vizualizari
Medieşeanul Eugen Pîrvulescu, omul nr. 2 din clubul gorjean, susţine că incidentul de la finalul meciului Pandurii - Gaz Metan, de vinerea trecută, a fost stins repede, cele două părţi împăcându-se imediat.
Eugen Pîrvulescu, preşedintele executiv al "pandurilor", a explicat incidentul din finalul meciului de vineri seara, când mai mulţi jucători şi oficiali ai celor două cluburi s-au îmbrâncit după fluierul de final.
- Domnule Pîrvulescu, la finalul meciului a avut loc un schimb dur de replici la marginea terenului. Ce s-a întâmplat de fapt?
- Îmi pare rău de incidentul din finalul meciului, dar totul s-a sfârşit cu bine. A fost doar un schimb de replici, toată lumea era tensionată, iar gestul antrenorului secund nu îşi avea rost pe terenul de fotbal. Ne-am îmbrăţişat la final, iar eu personal chiar am vorbit cu jucătorii Gazului Metan în vestiar. I-am felicitat. Erau bucuroşi, absolut normal, pentru că şi noi ne-am bucurat după ce am învins la Mediaş, în tur.
- Ce impresie v-a lăsat echipa medieşeană?
- Dacă, în prima repriză, nu pot să spun că medieşenii m-au impresionat, a fost o surpriză pentru mine cum au stat fizic şi cum au jucat după pauză. Urmăresc jocurile echipei lui Cristi Pustai. Când timpul îmi permite, vin la Mediaş. Când nu, mă uit la meciuri la TV. În ultima întrerupere a campionatului, pentru meciurile naţionale, Cristi Pustai a pus fizic echipa la punct. De altfel, a mutat foarte bine la pauză, când a mizat pe doi fotbalişti care au venit cu un plus în jocul echipei. Gaziştii au alergat mult. Şi-au dorit foarte mult un rezultat pozitiv, după ce a fost în tur. Eu unul am avut tot timpul încredere în Cristi Pustai şi nu m-a dezamăgit deloc. Am zis tot timpul că tot el o să redreseze "corabia". Noi eram conştienţi că ne aşteaptă un meci greu, deoarece Gaz Metan e pe val, bătuse pe Petrolul, remizase cu CFR-ul. De fapt, tot timpul între cele două echipe, Pandurii şi Gaz Metan, au fost meciuri echilibrate. M-a impresionat faptul că domnul Ioan Rusu, directorul general al societăţii Trangaz, a venit 300 de km şi a îndurat frigul de la Tg. Jiu pentru a fi alături de jucători. Eu unul îl cunosc personal, este un om de fotbal, iar venind aproape de echipă, se văd şi rezultatele. A fost alături de băieţi, iar eu cred că jucătorii au simţit asta. Sunt convins că Gazul Metan va arăta altfel în retur şi va termina campionatul în prima jumătate a clasamentului.




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica