Tribuna
PNL
4 medalii pentru atleţii sibieni la Campionatele Naţionale
Ovidiu BOICA
1748 vizualizari
4 medalii pentru atleţii sibieni la Campionatele Naţionale
Toţi cei 4 sportivi de la CSŞ Şoimii care au participat, în weekend, la Naţionalele de aruncări lungi au urcat pe podium. Andreea Stanciu este noua campioană la suliţă, la copii I. Sportivii sunt pregătiţi de Ligia Cuciorovschi şi Petre Manu.
Procentaj de sută la sută pentru Clubul Sportiv Şcolar Şoimii, la Campionatele Naţionale de aruncări lungi rezervate copiilor şi juniorilor, eveniment desfăşurat weekendul trecut, la Bucureşti. Toţi cei 4 sportivi pregătiţi de profesorii Ligia Cuciorovschi şi Petre Manu au urcat pe podium. Andreea Stanciu a devenit campioană naţională de copii I la aruncarea suliţei, cu o performanţă de 35,25 metri. Iustina Madina s-a clasat a doua în întrecerea rezervată juniorilor III (32,24 m), la aruncarea discului, la fel ca şi Radu Ghiniţă (39,73 m). A patra medalie, de bronz, a fost obţinută de Paula Frîntu, la aruncarea discului, în concursul rezervat juniorilor III, cu o performanţă de 30,89 m.

Andreea Necşoiu merge la FOTE
O altă sportivă de la CSŞ Şoimii, pregătită tot de profesorii Ligia Cuciorovschi şi Petre Manu, Andreea Necşoiu, va participa, în vară (14-19 iulie), la Festivalul Olimpic al Tineretului European, în Olanda, la Utrecht. Sibianca este componentă a lotului naţional al României. Anul acesta, ea a cucerit medalia de bronz la suliţă, la Campionatele Naţionale de aruncări lungi, în proba rezervată juniorilor II, cu o performanţă de 39,43 metri.





comentarii
1 comentarii

Felicitari!
si La mai multe medalii!
io
05.04.2013 08:31
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica