Tribuna
PNL
Zi de joi cu surprize, la Topârcea
Zi de joi cu surprize, la Topârcea

Atmosfera Sărbătorilor de iarnă a ajuns mai repede la cei ce s-au aflat joi în Centrul de zi pentru persoane vârstnice de la Topârcea. Mai mulți locuitori din Ocna Sibiului, alături de copiii din clasa a treia a Școlii Gimnaziale din localitate, îndrumați de învățătoarea Marilena Cascu, însoțiți de primarul Claudiu Predescu și viceprimarul Camelia Cărăbulea, au mers la Topârcea pentru a le oferi celor de acolo câteva momente de bucurie. Colindele cântate de copii și adulți i-au emoționat pe vârstnicii de la Centrul de zi, momentul artistic fiind continuat de împodobirea bradului. Asociația AS 2001, partenera Primăriei Ocna Sibiului, prin Daisa Andreia asistent social,  Dan Cristina Mihaela asistent social, Cordon Delia Cristina terapeut occupational,  Muntean Sergiu kinetoterapeut s-a comportat ca o bună gazdă și a oferit pachete cadou copiilor participanți.

„Ne bucurăm că le-am putut oferi un moment emoționant și plin de căldură tuturor seniorilor prezenți la Centru. Pe unii i-am văzut lăcrimând de emoție și cred că astfel de daruri sufletești sunt mai presus de orice cadou material. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în această acțiune de suflet.  Le urez vârstnicilor pe care i-am colindat azi, și nu numai lor, un sincer ”La mulți ani!”, sănătate multă și Sărbători fericite!”, a spus primarul orașului Ocna Sibiului, Claudiu Predescu.

La rândul ei, viceprimarul Camelia Cărăbulea mărturisește că „E atât de simplu să aduci bucurie în sufletele semenilor, să îi ajuți să vibreze la tot ce e frumos. E esențial să ne dorim să oferim mângâiere și alinare ori de câte ori putem face asta. Azi a fost o zi în care ne-am bucurat cu toții și am fost impresionați să vedem atâta emoție pe chipul vârstnicilor și al copiilor. Le doresc tuturor Sărbători cu liniște și multă căldură în suflet, alături de cei dragi!”

 







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica