Tribuna
PNL
"Vino să-ţi cumperi rochia ta (de mireasă) de vis!" din Piaţa Mică
Alexandra CHEŞCU
2230 vizualizari

Rochiile de mireasă, invitaţiile în tendinţe, aranjamentele de mese, florile, pantofii şi costumele de mire sunt doar câteva dintre ingredientele târgului la care sibienii şi nu numai ei sunt aşteptaţi să ia parte de astăzi şi până duminică în Piaţa Mică. Atât îndrăgostiţii care se pregătesc de nuntă, cât şi cei care îndrăgesc astfel de evenimente sunt aşteptaţi în perioada 19-21 aprilie în centrul oraşului pentru a participa la cea de-a X-a ediţie a Târgului Naţional de Nunţi "Ton Mariage". Aici se vor afla între orele 10-20, peste 20 de firme din Sibiu, Braşov şi Iaşi, cu oferte şi servicii dedicate tinerilor care se pregătesc de căsătorie.
"Este primul târg din Sibiu desfăşurat într-un cort. Noi ne aşteptăm să vină multă lume, pentru că locaţia este deosebită. Este un târg în aer liber şi decorul este deosebit", a spus Iulia Macrea, organizatorul evenimentului, subliniind că expozanţii nu-i aşteaptă cu mâna goală pe sibieni, ci cu multe oferte de preţ. "Servicii sunt de toate felurile, iar cu biletul de intrare se participă şi la tombolă". Aceasta le va aduce norocoşilor multe premii surpriză.

Roz aprins, turcoaz şi dantelă, în tendinţe

"Vino să-ţi cumperi rochia ta de vis!" este motto-ul evenimentului care ia startul astăzi, la ora 12 şi promite să creeze o nuntă concentrată în Piaţa Mică. Aici, în inima oraşului va fi montat un cort expoziţional, decorat după toate regulile unui astfel de eveniment, unde viitoarele mirese nu vor putea doar proba rochia lor perfectă, ci vor putea participa, pe loc, la probe de coafură şi machiaj. Mai mult decât atât, sâmbătă, la ora 14, va avea loc o reprezentaţie de dans.
Cât despre oferta târgului..., aceasta e foarte variată, mirii găsind sub acelaşi acoperiş tot ceea ce au nevoie. Conform ultimelor tendinţe, mai spun organizatorii. "Se poartă dantela, dar vor fi modele variate de rochii. Vor fi şi rochii unicat. Culoarea este şi ea variată, începând cu culorile clasice, dar se poartă şi turcoaz sau roz aprins", a mai spus Iulia Macrea.




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica