Tribuna
PNL
ULTIMA ORĂ - Victor Ponta: Toţi angajaţii şi toate taxele rămân la Mediaş. Gazul este al ţării
Vasile ANTIPA
1560 vizualizari
ULTIMA ORĂ - Victor Ponta: Toţi angajaţii şi toate taxele rămân la Mediaş. Gazul este al ţării

Premierul Victor Ponta susţine că prin mutarea sediilor Romgaz şi Transgaz în Bucureşti municipiul Mediaş nu pierde niciun loc de muncă şi nicio taxă locală. Ponta a fost chestionat în cursul zilei de joi despre acest subiect şi a spus că mutarea unor directori la Bucureşti nu înseamnă că bugetul local va pierde vreo taxă locală plătită de cele două companii. „Angajaţii rămân la Mediaş. Romgaz şi Transgaz au intrat într-o asociere cu mari companii. Transgaz este, în aceste zile, la acea operaţiune de vânzare pe bursă a unui număr de acţiuni. Deci, practic, devin amândouă companii nu doar naţionale, ci şi cu implicare regională şi e foarte clar că trebuie să aibă o structură în Bucureşti. Nu putem fiecare să apucăm ceva din ţara asta şi să o ducem la noi, „haide, gazul este al Mediaşului”. Nu. Gazul este al ţării. Sigur că toţi angajaţii rămân la Mediaş, taxele locale rămân la Mediaş, dar nu e gazul Mediaşului, e gazul ţării. Eu repet: pentru Mediaş nu se ia niciun om, eventual câţiva directori de acolo şi nu se schimbă nicio taxă locală. Toate taxele rămân acolo, a afirmat Victor Ponta, citat de Agerpres.
Victor Ponta a mai adăugat că deocamdată în legătură cu acest subiect nu este consens în USL, dar că se va discuta şi se va găsi soluţia cea mai bună. „Cei din zonă nu vor chestia asta şi nu cred că e vorba doar de liberali, cred că nici cei de la PSD. Ce om politic din zonă poate să trăiască fără gaz? Niciunul. Au alegători acolo. E normal. Oamenii de acolo sunt oameni importanţi, au salarii cât tot Guvernul la un loc, au A8-uri, au tot ce trebuie. La ei nu e criză”, a mai spus premierul, citat de Agerpres.





comentarii
14 comentarii

- Mutarea, o so faca in serii. TOT CATE UN PIC!
SB
11.04.2013 16:52
asa vorbeste un prim ministru? ca la mine in cartier? de acord: toate A8-urile si salariile de la gaz se transfera la guvern. dotari suplimentare la A8 vreau: ultimul album cu guta.
copy
11.04.2013 17:10
nu uitati de un A8 pentru domnul Nita
gazist
11.04.2013 17:24
Vreti gaz voi miticii.Sa platiti la Medias daca vreti.Ne-am saturat.Gazul nu este al tarii.Este al Judetului Sibiu.Vreti gaz platiti.Cat mai repede Autonomia Transilvaniei daca nu am pus-o cu miticii.Astia o sa ne ia si pielea de pe noi si o muta la Bucuresti.trezirea sibieni.Nu au gaz si le este frica ca le taiem conducta si o sa se intoarca la butelii.oricum au butelii.Credeti ca le pasa de Medias sau Sibiu.Credeti ca le pasa de Transilvania?Ai doare in cot.Le este frica la jidanii din sud sa nu ramana fara gaz si alte resurse pe care le obtin din Ardeal.Ma refer aici la aur.O sa il ia si pe ala.Trezirea.Este vorba de bani aici nu de PATRIOTISM.Nu va mai uitati in gura lui Ponta ca miroase rau...Lasati patriotismul deoparte.Secolul 21 nu se hraneste cu Patriotism.Nu ai bani mirosi a prost.ROMGAZ este o afacere de MILIARDE.Prostilor...Desteptarea...
sibian
11.04.2013 17:26
,,Gazul este ai tarii."gresit,este al celor din cele doua companii.ei iau spuma,noi doar gazele arse.Nu va face ti griji ei sunt stat in stat.
al Capone
11.04.2013 17:29
Distributia adica robinetul tot aici in Ardeal ramine avem noi grije.
E;on
11.04.2013 17:47
romgaz si transgaz sunt la bucuresti[mari contribuabili].medias primeste un oscior.
sib
11.04.2013 18:23
unde este reactia d-lui. cindrea , nici o miscare din partea lui, pardon e plecat in excursie in Franta !!!
Cindrea
11.04.2013 18:41
bravo.dn.ponta.de.cand.vrem.cat.mai.repede.sa-i.mutati.pe.acesti.baroni.ai.gazului.dar.la.puscarie.si.catelusii.si.neamurile.in.somaj.sau.la.capsuni.in.spania.jigodilor.de.acum.cumparati.pampersi.
gica
11.04.2013 18:45
gica ce faci ?trimiti telegrame?
cip
11.04.2013 19:11
nu iti esti rusine ponta te-am votat dar acum m-ai dejamagit!
alex
11.04.2013 20:11
Medieșenii s
Resemnatul
11.04.2013 20:31
doamne de ce se zdrobesc atat de mult poleticienii?sunt intradevar niste........
o medeseana
11.04.2013 22:10
ASTA ESTE INCEPUTUL,ACAPAREAZA TOT CE POT. DL PONTA POATE ARE VREO MASINA DE RALIU CARE FUNCTIONEAZA PE GAZ.TOTUL ESTE POSIBIL LA NOI.NU CUMVA SA CREDETI CA NE VOR BINELE.LOR SA LE MEARGA BINE SI APOI CITE UN OS ARUNCA LA PALMASI.RUSINE!N-AM CREZUT NICIODATA CA VOR MAI VENI VREMURILE RELE APUSE,DAR M-AM INSELAT RAU DE TOT.VOR VENI VREMURI SI MAI GRELE.POATE NE SALVEAZA CINEVA ZONA SIBIULUI SI NU NUMAI.SPERAM.
PERSOANA CARE A SEMNAT SIBIANUL ARE DREPTATE.

GERILA
SA AUZIM DE BINE.
NISTOR CRISTINA
11.04.2013 22:24
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica