Tribuna
PNL
ULTIMA ORĂ – Niţă: Conducerile Romgaz şi Transgaz se mută la Bucureşti
Vasile ANTIPA
3442 vizualizari
ULTIMA ORĂ – Niţă: Conducerile Romgaz şi Transgaz se mută la Bucureşti

Vineri după-amiaza, ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niţă a aruncat bomba: conducerile Romgaz şi Transgaz se vor muta de la Mediaş la Bucureşti. Niţă a explicat pentru Agerpres raţionamentul acestor mutări. "Conducerea Transgaz şi conducerea Romgaz se vor muta la Bucureşti, pentru a se putea implica mai uşor în proiectele viitoare - interconectări, valorificarea resurselor locale în beneficiul economiei locale. Este important ca aceste două companii valoroase să fie parte activă la discuţiile, respectiv la proiectele de perspectivă pentru viitorul sectorului energetic din România. Avem resurse, trebuie să şi jucăm regional pentru a deveni o forţă în această zonă. Această mutare se referă strict la top management, neexistând nicio modificare din punct de vedere al contribuţiei companiilor la economia locală', a declarat pentru Agerpres Constantin Niţă.




comentarii
7 comentarii

o biata tara zdrobita de niste muisti.....singura solutie MISCAREA de GUERILLA
cyp
05.04.2013 20:01
ORICE ESTE POSIBIL CU ACESTI ALESI.REVENIM IN ANI 80 SI NE MERITAM SOARTA.SUNTEM LA MINA LOR.PACAT DE CEI CE AU MURIT PENTRU O VIATA MAI BUNA.IN TIMPUL LUI CEAUSESCU TOATE INTREPRINDERILE SI INSTITUTII AVEAU CENTRALA LA BUCURESTI.ROMGAZ ADUCE BANI FRUMOSI SI CINE A FOST CU IDEA ARE INTERESE.NE LUPTAM CU MORILE DE VINT.PACAT,PACAT.N-AM CREZUT CA VA VENI RAU DUPA REVOLUTIA DIN 1989,DAR M-AM INSELAT.MULTI M-AU CONTRAZIS SI-AU AVUT DREPTATE.TARA ESTE LA PAMINT,TARANI SUNT INJOSITI SI SARACI.

CRISTINA

CRISTINA
NISTOR CRISTINA
05.04.2013 20:22
A sunat ceasul.
De ce le-a fost frică nu au scăpat.
ADIO vacanţe exotice.
Vai de cei ce au credite....
Urmează restructurări.
La Bucureşti n-au ce căuta. N-au loc e clar.
Orice patron dacă-i angajază
Bingo
05.04.2013 20:33
SOLUTIE:REGATUL TRANSILVANIA-FARA MITICI
ben
05.04.2013 20:52
Nu le ajunge la mitici cat mulg, vor mai mult
Kepec
05.04.2013 21:10
Asta-i primul pas catre autonomia Transilvaniei...acum ii inteleg pe ungurii din Harghita-Covasna...
Bula
05.04.2013 21:36
bravo.domnule.ministru.aceasta.masura.trebuia.luata.de.mult.cativa.medeseni.fericiti.multe.isi.permiteau.acesti.trogloditi.si.jegosi.numai.neamuri.si.nepoti.
fane
05.04.2013 21:39
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica