Tribuna
PNL
ULBS înlocuieşte cursurile cu pescuitul
Andra MARINESCU
2280 vizualizari
ULBS înlocuieşte cursurile cu pescuitul
Studenţii şi profesorii Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu înlocuiesc două zile de cursuri cu două zile de pescuit. Cupa Universităţii la pescuit sportiv se desfăşoară în perioada 16 - 17 octombrie, pe lacurile de la Tocile, fiind pusă la cale de Asociaţia "Alumni" a Facultăţii de Ştiinţe Economice.

Sălile de curs şi laboratoarele se vor muta în aer liber, la Tocile, pentru cei care vor să accepte provocarea pescuitului. Competiţia este structurată pe două secţiuni: pescuit la crap, pe echipe mixte (un student şi un profesor) şi pescuit la plută individual (student sau cadru didactic). Potrivit organizatorilor, va fi un numãr limitat de participanţi. În acest sens, vor fi şase locuri pe lacul 2, unde se vor pescui crapi, şi şase locuri pe lacul de puiet, respectiv pentru pescuit la plută. În ceea ce priveşte competiţia pe echipe, vor fi doi pescari/ pescuit crap fund (echipele sunt formate dintr-un cadru didactic şi un student) şi un pescar/ pescuit staţionar (plută).
Taxa de participare este 60 de lei/ echipă pentru pescuit crap sau 30 lei/ pescar pentru pescuit plută. "Acest eveniment se înscrie în seria de manifestări cu caracter sportiv, organizate sub egida Universităţii <<Lucian Blaga>> din Sibiu şi are ca scop crearea unui cadru care să permită interacţiunea şi socializarea profesorilor cu studenţii chiar şi în afara mediului academic, precum şi îmbunătăţirea relaţiilor între toţi partenerii ULBS. De asemenea, se doreşte promovarea sportului recreativ, a pescuitului competiţional la crap, precum şi conştientizarea importanţei biodiversităţii naturale a zonei şi a protejării mediului înconjurător", a spus conf. univ. dr. Bogdan Mârza, prodecan al Facultăţii de Ştiinţe Economice.
În ambele zile, concursul începe la ora 8.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica