Tribuna
PNL
Turcan: „Iohannis, vocea care contează în USL pentru Sibiu”
Laura BUCIU
2712 vizualizari

Deputatul PDL Sibiu, Ra­luca Turcan, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, că vocea auzită la nivel central, în favoarea Sibiului pentru a deveni capitală de regiune, este cea a primarului Klaus Iohannis. Parlamentarul a fă­cut această afirmaţie co­men­tând faptul că Organi­zaţia Judeţeană a PSD Sibiu nu are niciun candidat pentru o funcţie de vicepreşedinte la Congresul PSD de sâmbătă. Turcan a spus, totodată, că „trecerea primarului Iohan­nis la PNL a şubrezit serios PSD”, fiind „un deficit de ima­gine pentru PSD”. „Odată cu trecerea primarului Iohan­nis la PNL, PSD Sibiu şi nu doar PSD Sibiu, ci întreg PSD a fost şubrezit serios, pentru că a fost un plus de imagine, o bilă albă pentru PNL şi un deficit de imagine pentru PSD”, a spus Raluca Turcan.
Raluca Turcan a spus că nu crede că Sibiul va avea de pierdut în lupta cu Bra­şovul în perspectiva regiona­lizării, deoarece „atâta timp cât va mai trăi USL, vocea auzită la nivel central, în fa­voa­rea Sibiului, va fi a PNL”. „În cadrul USL, atât cât va mai trăi USL-ul, Sibiul va avea din partea PNL-ului o voce in­fluentă. E o logică simplă. Atâ­ta timp cât o alianţă e formată din PSD şi PNL, iar PNL Sibiu are o voce de prim-vice­preşedinte în USL, e clar că vocea auzită va fi a PNL-ului”, a precizat Turcan.




comentarii
8 comentarii

Poi asa cum il lauda , am impresia ca vrea sa se inprieteneasca cu el , probabil are sperante la vreun post dupa ce a intrat si ea in alt partid.
"La nevoie Dreq mananca si Muste"
Inteli Gent
19.04.2013 00:24
O F..E GRIJA. PARASUTA!!!! VREA ZANZANIE.POATE -POATE UITAM CE REPREZINTA EA.NCA SUNT IDIOTI CARE MAI CRED CA PARASUTA POATE FACE CEVA PENTRU SIBIU.SIBIUL I-A FACUT U CENTURA.S-O FOLOSEASCA FARA JENA CA ACOLO II ESTE LOCUL
BEN
19.04.2013 00:54
Iar te bagi ca musca-n lapte duduia Raluca.Pai fetito nu asa se face politica.Stai la parlament si transpira pentru realizarea unor legi bune pentru noi,caci nu te platim sa devii comentator politic.Nu vezi ca esti deja ratata politic!
un alegator
19.04.2013 09:12
Nimic mai corect!Johannis are avantajul de a sti cum sa reprezinte interesele Sibiului,restul parlamentarilor de la PNL(ca sa nu mai vb de cei de la PSD)sunt doar niste ciobani.
Alin
19.04.2013 09:51
MARS IN MOLDOVA...........ZDREANTZO
CIOCU MIC
19.04.2013 15:14
In loc s-o doară grija de PDL, doamna e preocupată de PSD şi PNL. "C
altu
19.04.2013 17:53
IA AUZI, CE-O FRAMANTA SI PE MOLDOVEANCA ASTA ? GRIJA FATA DE JOHANIS SI DE SIBIU.
ION
19.04.2013 21:10
japita moldoveneasca graieste din nou prostii
daria
19.04.2013 22:01
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica