Tribuna
PNL
Trei în unu: conducea un tractor neînmatriculat, fără permis și cu o alccolemie de 0,82
Trei în unu: conducea un tractor neînmatriculat, fără permis și cu o alccolemie de 0,82

„La data de 29 martie, în jurul orei 18.00, în localitatea Mohu, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control un tractor condus pe strada Principală de un localnic în vârstă de 43 de ani.

Din verificările efectuate de polițiști a rezultat că tractorul este neînregistrat, iar bărbatul nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a indicat un rezultat de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat”, informează reprezentanții IPJ Sibiu.

 

Cu permisul suspendat și băut, la volan

 

La data de 30 martie, în jurul orei 04.00, pe strada Piața Republicii din orașul Agnita, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Chirpăr.

Polițiștii au constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat. Totodată, testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Agnita, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influența alcoolului.

 

 

 

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica