Tribuna
PNL
Trecem la ora de iarnă
Andra MARINESCU
1827 vizualizari
Trecem la ora de iarnă
România trece în noaptea de sâmbătă, 24 octombrie, spre duminică, 25 octombrie, la ora oficială de iarnă, ora 4 devenind ora 3.

Pentru trecerea de la ora de vară la cea de iarnă, ceasurile vor fi date înapoi cu o oră. Această modificare are loc în ultima duminică de octombrie din fiecare an, revenindu-se apoi la ora de vară în ultima duminică a lunii martie. Perioada dintre lunile octombrie şi martie se numeşte "timpul legal român". Odată ce refixăm ceasurile după ora de iarnă, câştigăm o oră de somn. În ceea ce priveşte originea ideii, cel care a gândit prima dată acest tip de orar a fost neozeelandezul Hudson în 1898.






comentarii
2 comentarii

transmite-i la cineva din iordania ca este cineva care-le spune: ca ce aveti voi albastru si sange albastru se gaseste pana si in cartofii din peru .indiferent daca o ia pe la canalul suez sau pe la noua coducta
-
24.10.2015 11:36
sau in alti termeni mai exacti daca themisul european este sau nu este pe gustul lor de kingu si de kinga la dreptul femeilor ,avand in vedere gradul lor de albastreala?
-
24.10.2015 12:55
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica