Tribuna
PNL
Titularizarea la Sibiu: 4 note de 10, 4 note de 1
Titularizarea la Sibiu: 4 note de 10, 4 note de 1
* 85,99% dintre cadrele didactice care au participat la concursul de ocuparea a unui post în învăţământul sibian au obţinut note peste 5, promovabilitatea fiind peste media înregistrată la nivel naţional* De asemenea, Sibiul se numără printre judeţele care au obţinut o rată bună - 51,48 % - a notelor peste 7*
642 de cadre didactice sau viitoare cadre didactice s-au înscris la examenul de ocupare a unui post în învăţământul din judeţul Sibiu. Nu toţi candidaţii au fost eligibili să susţină proba scrisă, alţii au lipsit ori s-au retras, astfel încât doar 525 candidaţi şi-au finalizat lu­crările. Dintre aceştia, 85,99% au obţinut note peste 5, fapt care le permite să predea. Posibilitatea de a ocupa un post titularizabil o au doar 270 de candidaţi care au medii peste 7. Opt candidaţi din Sibiu sunt la extremele titularizării: patru dintre ei au obţinut note cuprinse între 1,2 şi 1,85, iar alţi patru- note de 10. Pro­fesorii de nota 10 ai Sibiului sunt: Szilvia Magdolina Costea - Învăţământ primar, Cătălin Emil Lazăr - Istorie şi Cătălina Ene şi Nicoleta-Ana Geleriu- Învăţământ preşcolar Cei mai mulţi candidaţi – 123 – au concurat pentru a obţine un post în grădiniţe, iar promovabilitatea a fost de aproape 83%. De aseme­nea, 80% dintre cei 80 de candidaţi care au concurat pentru un post de învăţător au obţinut note mai mari de 5. Astăzi se mai pot depune contestaţii la sediul Inspec­toratului Şcolar Judeţean Sibiu până la ora 15. Afişarea rezultatelor finale are ca termen data de 30 iulie. Candidaţii sibieni concu­rează pe 78 de posturi titularizabile şi circa 880 posturi rezervate sau vacante cu viabilitate de la 1 la 3 ani. "Pentru angajarea pe peri­oadă nedeterminată (titulari­zare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe peri­oadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 la proba scrisă şi la cea practică, se arată pe site-ul oficial al Ministerului Educaţiei na­ţionale. Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de centrele de concurs în zilele de 31 iulie şi 1 august 2014. Repartizarea candida­ţilor pentru angajare pe perioadă determinată se realizează în şedinţe publice organizate de centrele de concurs în perioada 4-5 august 2014. (M. S.)




comentarii
3 comentarii

Si sunt nemultumiti de salarii!Invatamint de rahat-rezultate de...rusine!!!
s.a.s.
26.07.2014 07:23
Salarizarea e una, prostia e alta. De exemplu, tie ti-as lua nu ti-as da, pt ca esti prost!
pt. ss.a.ss
26.07.2014 08:24
sasaule, tu ai dat vreodata un examen? ai citit vreo carte serioasa? daca ai facut aceste lucruri, poti sa-ti dai cu parerea, daca nu, abtine-te!
gogu
27.07.2014 17:24
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica