Tribuna
PNL
Teresa, micuţa pentru care viaţa costă mai mult de 200.000 de euro
Andra MARINESCU
7410 vizualizari
Teresa, micuţa pentru care viaţa costă mai mult de 200.000 de euro
"Acum exact un an, ne pregăteam de botez. Îi căutam cea mai frumoasă rochiţă şi cei mai frumoşi pantofiori. Azi, sunt într-o cameră de spital şi caut cei mai buni doctori care să-mi salveze fetiţa". Este mărturisirea mamei micuţei Teresa, care se luptă pentru ca fetiţa ei, de numai un an şi trei luni, să aibă o şansă la viaţă. Teresa a fost diagnosticată cu tumoare cerebrală, iar viaţa ei costă mai mult de 200.000 de euro, bani pe care familia nu îi poate strânge fără ajutorul oamenilor cu suflet.

Teresa a suferit mai multe intervenţii atât în ţară, cât şi în străinătate, primind o şansă la viaţă datorită oamenilor care i s-au alăturat. Pe 1 şi 3 septembrie, fetiţa a suferit două intervenţii chirurgicale pe creier, în Germania, starea ei fiind stabilă, clinic. Astăzi, Teresa urmează chimiote­rapia, un proces greu, lung şi dureros mai ales pentru un corp atât de fraged ca al ei. Costurile, însă, o împiedică să spere la o viaţă normală. Dar familia Cozma a aflat că oamenii pot face minuni,
dacă sunt împreună. Aşa că cei care vor să o ajute pe micuţă pot trimite un SMS la numărul 8832, în schimbul a doi euro, cu textul "Teresa" sau pot dona prin Card, Paypal, accesând linkul www.salveazaoinima.ro/campaigns/teresa-cozma , site-ul Asociaţiei Umanitare "Salvează o Inimă", orga­nizaţie care s-a alăturat Teresei şi a demarat o campanie de strângere de fonduri. Fetiţa are nevoie de peste 200.000 euro, dar până acum nu s-au strâns decât puţin peste 30.000 de euro. "Cobor în fiecare dimineaţă scările de la ieşirea din spital şi visez acea zi în care vom pleca de mânuţă acasă toţi trei, mai puternici, mai curajoşi, mai luptători. Se zice că înainte să venim pe lume fiecare din noi ne alegem părinţii. Mi se opreşte res­piraţia pentru câteva secunde, sesizând că sunt mama unui copilaş ce vrea să ne înveţe la un an de zile cât de valoroasă e viaţa. Am acceptat după lungi dispute sufleteşti această luptă. Cu ea în braţe, mergem să descoperim răsăritul de soare", mărturiseşte Angelina Cozma, mama Teresei.
*Numărul de SMS 8832 este valabil în perioada 01 octombrie – 31 octombrie 2015. Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Tele­kom şi Orange, pentru car­telele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone, utilizatorii nu plă­tesc TVA. Numărul este oferit gratuit, cu sprijinul Asociaţiei "Salvează o inimă".






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica