Tribuna
PNL
Strada Lupeni intră în şantier
Sorana MAIER
1292 vizualizari
Strada Lupeni intră în şantier
Modernizarea acesteia costă 2,7 milioane lei şi va fi făcută de societatea Comtram. Reţelele de apă şi canalizare au fost deja schimbate printr-un alt proiect, iar acum se lucrează la schimbarea conductelor de gaz.

Primarul interimar al Sibiului, As­trid Fodor, a semnat zilele acestea contractul de lucrări pentru moder­nizarea carosabilului şi a trotua­relor pe strada Lupeni şi Fundătura Lupeni.
“Strada Lupeni a beneficiat de lucrări importante la reţele. Au fost modernizate reţelele de apă şi canalizare, iar lucrările la reţeaua de gaz sunt aproape de finalizare. Noi am organizat încă din august o procedură de achiziţii pentru modernizarea carosabilului şi a trotuarelor, ordinul de începere a lucrărilor urmând să fie emis în data de 19 octombrie, când se va preda amplasamentul către constructor”, spune primarul Fodor.
În urma unei proceduri de achizi­ţie promovate în luna august, în cadrul căreia au fost depuse cinci oferte, Primăria Sibiu a desemnat câştigătorul - SC Comtram SA Sibiu. Valoarea contractului în­che­iat cu acesta este de 2.753.758,10 lei şi include lucrări de moder­nizare a carosabilului şi a trotua­relor pe o lungime de 1,2 Km. Men­ţionăm că reţeaua de apă a fost reabilitată de SC Apă-Canal SA în luna mai 2015, iar reţeaua de canalizare a fost modernizată în 2014, în cadrul proiectului finanţat din fonduri structurale numit “Extin­derea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţele Sibiu şi Braşov” iniţiat de SC Apă Canal SA Sibiu.






comentarii
1 comentarii

firma asta Comtram e "subtirica" tare...lucrari de mantuiala, etc. etc....sa nu mai spunem ca apartine unuia certat rau cu legea!!!
un sibian
16.10.2015 14:06
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica