Tribuna
PNL
Stagiunea "ICon Arts” revine cu un concert caritabil, la BJ ASTRA
Liuba STARII
1459 vizualizari
Stagiunea
BJ ASTRA va găzdui luni, 19 noiembrie, de la ora 19, un concert caritabil, susţinut de "ICon Arts Percussion Group", format din artiştii Ioana Văleanu, Toni Vîntur, Arina Grindean, Tomas Horvath şi Mircea Ardeleanu.

Stagiunea ”ICon Arts @ Biblioteca ASTRA” face parte din proiectul „100 de ani în 100 de concerte” derulat de Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România.

”Părinţii i-au ales numele Mihai. După numele Regelui Mihai. Însă nu au ştiut că suferinţa prin care a trecut Majestatea Sa se va oglindi în trupul unui bebeluş căruia medicii i-au pus un diagnostic extrem de sever: SMA (Spinal Muscular Atrophy). Este o boală genetică rară care împiedică dezvoltarea neuronilor motori. Muşchii bolnavilor de SMA devin din ce în ce mai slăbiţi, unul câte unul. Muşchii respiratori sunt şi ei afectaţi. În cele din urmă, copiii cu SMA mor din cauza unor blocaje respiratorii. Speranţa de viaţă, fără tratament, este de 18 luni. Mihai are deja nouă.Impresionaţi de povestea acestui bebeluş care zâmbeşte cu toată fiinţa către oricine îi vorbeşte, artiştii din Sibiu şi Cluj- Napoca împreună cu UCIMR, conducerea BJ ASTRA  au decis să-i sprijine cauza şi să organizeze un concert caritabil pentru Mihai şi călătoria sa către viaţă. În seara concertului, tobele vor suna tare, cu speranţa că inimile voastre vor bate la unison şi vor oferi din căldura lor pentru salvarea lui Mihai", spune Monica Marin, unul dintre organizatorii evenimentului caritabil.

Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile, numai prin solicitarea invitaţiei electronice la adresa bjastra2@gmail.com.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica