Tribuna
PNL
Sex cu roboţi? Hai pe bune, poţi?
Rareș BIŢU
3342 vizualizari
Sex cu roboţi? Hai pe bune, poţi?

 ... Cum cu să-ncep? Păi, la ce crater ne-a decorat deunăzi Transilvaniei, mai rămân alte variante? Precis ştiţi povestea, aşa că o să mă rezum la titlul apărut marţi: “Crater ivit în asfalt pe strada Transilvaniei”. Vestea proastă e că Transilvaniei nu-i chiar o fundătură de stradă, ci o arteră la doi paşi de centru, arteră  inaugurată cu zurgălăi şi ţăcănit de foarfeci anul trecut, după amenajări, iată, de toată isprava. Vestea bună e că de ţinut, asfaltul a ţinut, totuşi, aproape un an. Doar n-aţi uitat că la centura Sibiului garanţia e de doi ani, ca la mixer, da? Doi ani întregi! Acuma, dacă ştie cineva cum s-o zice, mă-n norvegiană, “Crater ivit la doi paşi de centrul oraşului, pe o stradă recent asfaltată” să îmi dea şi mie-un semn. Dacă nu, accept şi-n olandeză sau – hai, fie! – merge şi în finlandeză!

 ... A, era să uit: dacă află şi nordicii de ce suntem în stare noi, ăştia, la cheremul lui Dorel, în traducerea aia să fie specificat şi că Transil­vaniei e o stradă din Sibiu, cum ar veni Hermannstadt, un oraş din România şi nu din Namibia aşa cum, dacă nu-i specificat clar, ar putea finlandezul, norvegianul ori danezul să-nţeleagă, da?


# Călare pe ceea ce numeşte “Cinci statistici economice despre România pe care Victor Ponta nu le va posta pe facebook", Gândul zice că ştie “Cum au ajuns românii să plătească mai mult pe taxe şi impozite decât în urmă cu trei ani”. Hmm, cât tupeu: să ajungă tocmai datornicii de la Gândul să vorbească nu de taxe şi impozite, ci de plata lor! În altă dezordine de idei, singurul lucru care mă miră este de ce le-o fi luat românilor aşa de mult!


# Hopa: dar ce avem noi aici? I-auzi: “Judecătoarea care eliberase trei dintre violatorii din Vaslui cere CSM să îi apere reputaţia”. Poftim?? Ce să-i apere, mă? ... “Reputaţia”??? Staţi un pic: care “reputaţie”?? Doar vorbim de o judecătoare care lasă liberi nişte violatori, nu ridichioţi prinşi că făceau comerţ cu ştevie!  


# Acelaşi ciob râde de oala spartă de Rareş şi anume Bogdan: “Realitatea TV, amendă uriaşă pentru limbajul injurios al lui Rareş Bodgan”: Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, marţi, să amendeze Realitatea TV cu 20.000 de lei, din cauza limbajului injurios folosit de Rareş Bogdan în emisiunea "Jocuri de putere" din 11 mai, în care acesta a spus despre Teodor Atanasiu că "s-a comportat ca un bou". Oare de se comporta ca un, hai să zicem, viţeluş era mai domoală amenda? 


# În acest context, moderatorul emisiunii a folosit mai multe cuvinte referitoare la clasa politică din România: "proşti, idioţi, cretini şi corupţi". Rareş Bogdan a mai spus că aceştia "au vorbit ca nişte tăntălăi, ca nişte boi". Hopa! Păi, pentru asta nu
l-a mai premiat nimeni pe Bogdan? A, pardon: cretini nu-s chiar toţi, mda. Mai sunt şi imbecili autentici, şi nărozi incurabili, ba chiar şi prostovani sadea mai
sunt. De ticăloşi, lipitori, nemernici şi otrepe de duzină n-are rost să mai vorbim, aşa cum nici de oportunişti nu are. Cu riscul de a mă repeta: oare v-am spus că singura doctrină de partid e jefuirea banului public şi că asta le ocupă tot mandatul? ... Nu? Atunci să zic: singura doctrină de partid e jefuirea banului public, iar asta le ocupă tot mandatul. Restul e lozincărai.  Şi furaj pentru boul care încă mai crede în mersul la urnă.


# „Decizia cu privire la aderarea României şi Bulgariei la Schengen, amânată din nou”. În ritmul ăsta, ştire va fi când om ajunge să fim acceptaţi în Schengen. În ritmul ăsta, o să ajung să mă întreb, într-o zi, mă, fără Schengenul ăsta, chiar ne-om pierde cu firea? Că uite, UE am vrut, UE am luat şi nu văd la ce ne foloseşte.


# Nişte studii cu caroseria vraişte sunt absolut convinse că, în 30 de ani, roboţii vor fi o prezenţă atât de obişnuită în vieţile noastre încât vom ajunge să facem sex cu ei. Parcă şi aud: să vezi, fra, ce roboată am prins în club aseară: lonjeroane până-n gât,  tăblărie grupa mare şi nişte senzori beton, unul mai bombat ca altul. Şi precis că de durut, nici măcar n-o doare capul în momentele mai esenţiale! Unde mai pui că nu ştie să cârâie nici măcar când o tai cu băieţii la bere, darmite când vii acasă şi cherchelit, şi plin de ruj de la roboatele ălea cu setări mai slobode.


# Face înconjurul ştirilor vestea că „Magazinele ar putea să vândă 51% carne, legume şi fructe produse în România”. No, vedeţi? Asta-i una din bolile noastre incurabile: „ar putea”! Că de putut, România ar putea şi să devină din aproapeţara care e, o ţară. Poate chiar una normală. Dar de ce să vândă magazinele produse româneşti? Doar ca să încurce socotelile unor şpăgari care iau comisioane grele pentru legumele şi fructele de import? Ţăranii care dau laptele la porci, ştiu de ce.


# Am trăit s-o aud şi pe asta: cică persoanele care nu beau alcool deloc riscă să moară prematur. Aoleu! Deci alcooliştii care-mi populează proximitatea, deghizaţi în jandarmi, sunt chiar nemuritori?? Americanii, mai exact nişte cercetători americani cu capul şi-o ţin: „Persoanele care nu consumă deloc alcool prezintă un risc mai mare de a muri prematur”, informează businessinsider.com. Na poftim: mai rămâne s-aud şi ce riscă persoanele care nu fumează. Şi nici măcar nu se droghează! Sau la ce riscuri se expun ciudaţii care fac sport. Până nu aud şi un studiu despre ce cred vestiţii cercetători britanici despre descoperitorii de peste Ocean, nu mai cred nimic. Bine, asta în cazul în care nu se repede să confirme noua doamnă Tatoiu, atotştiutoarea madam Mitoşeru.


# Comisia Europeană: Amprentarea refugiaţilor va „filtra” ameninţarea jihadistă. „Un terorist ar fi foarte prost dacă ar veni cu barca”. Corect! Precis i s-ar înmuia dinamita! Este, doamna Mitoşeru?


# Una grea merge? I-auzi ia: bagă tobe. Trtrmrtrmtt! Mai bagă o dată, dar mai cu viaţă: RRTTMRMTBTRMTRT! „CNADNR a găsit soluţia de îmbunătăţire a imaginii – angajează comunicatori în gestionarea crizelor”. Uff, ce m-am speriat. Pe la urechi mi-a şfichiuit spaima că CNADNR se apucă de asfaltat. Sau de făcut nişte autostrăzi! Hmm, oare ce-o fi fost în capul meu să mă sperii în halul ăsta? 


# Victor Ponta: ''Nu mai avem datorii la FMI, am plătit banii din împrumutul făcut de Băsescu şi Boc''. Acuma, sper să nu care cumva s-aud iar vechile obrăznicii, da? ... Cum care obrăznicii? Ălea cu unde-s banii, da? Să n-aud că iar nu ştiţi pe ce s-au cheltuit banii de la FMI, da? N-om avea noi şosele, educaţie, agricultură sau sănătate, dar barem nu mai avem, cică, datorii. De aveam şosele, educaţie, agricul­tură ori sănătate şi un împrumut pe cap, ne-ar fi fost oare mai bine?


# Un profesor de la Facultatea de Construcţii din Iaşi zice că „Majoritatea studiilor de fezabilitate pentru autostrăzi se fac în birou, fără foraje pe teren”. Bun, dar celelalte? Cele­lalte ce defecte or avea?






comentarii
1 comentarii

Timp liber petrecut pl?cut ?i cu folos. Transform? o particic? din el
radu paul
09.10.2015 12:29
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica