Tribuna
PNL
Schuster şi Getesib continuă salubrizarea şi deszăpezirea încă 3 ani
Sorana MAIER
1641 vizualizari
Schuster şi Getesib continuă salubrizarea şi deszăpezirea încă 3 ani

Primăria Municipiului Sibiu a semnat marţi contractul pentru  salubrizarea domeniului public şi deszăpezire pentru următorii trei ani.
"În urma procedurii de achiziţie publică organizată de Municipiul Sibiu, aso­-cierea SC Schuster SRL & Co Ecologic şi SC Getesib SA a fost declarată câşti­gă­toare", se arată într-un co­-municat al Primăriei Sibiu.
Valoarea la care a fost atribuit contractul este de 13.856.205 lei, la care se adaugă TVA-ul şi o sumă de 120.000 lei reprezentând taxa de mediu, această valoare acoperind serviciile menţionate pe o perioadă de trei ani de la data semnării contractului.
Conform caietului de sarcini şi contractului încheiat, asocierea câştigătoare va asigura curăţenia pe domeniul public, prin măturat
manual şi mecanic, curăţarea rigolelor, spălarea şi stropirea străzilor şi gestionarea deşeurilor rezultate din coşurile stradale.
De asemenea, serviciile de deszăpezire vor fi asigurate de aceeaşi asociere atât în Sibiu, cât şi în staţiunea Păltiniş prin împrăştierea manuală şi mecanică a materialelor antiderapante şi îndepărtarea zăpezii cu ajutorul utilajelor echipate cu pluguri.




comentarii
1 comentarii

Bravo romanilor...
m
10.12.2014 14:53
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica