Tribuna
PNL
RXF 20: "Prinţul kickboxingului", debut cu dreptul în MMA, la Sibiu
Ovidiu BOICA
4097 vizualizari
RXF 20:

~Luni seara, în Palatul Sporturilor "Transilvania", "Prinţul kickboxingului", olandezul Rico Verhoeven, a opţinut prima victorie în artele marţiale mixte în cadrul galei cu numărul 20 a promoţiei Real Extreme Fighting (RXF). În vârstă de 26 de ani, sportivul de la SuperPro Team l-a învins în primul său meci de MMA pe Viktor Bogutzki prin KO tehnic (TKO) în prima rundă.
Campion en-titre al categoriei grea din promoţia Glory, Verhoeven îşi va pune centura în joc la începutul lunii decembrie, la Amsterdam. Olandezul îl va înfrunta pe clujeanul Benjamin Adegbuyi.
Într-un alt meci al RXF 20, Sergiu Breb, sportivul arădeanului Sandu Lungu, s-a impus tot prin TKO, în runda a doua, în faţa bucureşteanului Ciprian Chiru, intrând în posesia centurii RXF a categoriei 84 kg. O altă centură RXF, cea a categoriei 70 kg, a fost obţinută de Adrian "Cobra" Sturzu după ce l-a învins prin decizie în unanimitate pe Cătălin Miron. Meciul a fost însă cel mai plictisitor al galei, cei doi sportivi fiind huiduiţi din tribune în mai multe rânduri.
Spectacol, în schimb, a făcut "Tolea" Ciumac. Bucureşteanul de 40 de ani l-a înfruntat pe polonezul Mysiala, un sportiv stabilit în Marea Britanie. După 3 runde a câte 5 minute fiecare, în care efortul depus şi-a pus serios amprenta asupra ambilor luptători, Todea a mai găsit energia să facă o tumbă în "cuşcă", iar după ce s-a anunţat decizia, una de egalitate, l-a luat pe sus pe adversar, în joacă, şi l-a trântit la podea.
Ionuţ "Pitbull" Atodiresei a fost un alt sportiv aşteptat cu interes de cei peste 3000 de spectatori din "Transilvania". Românul a pierdut însă în faţa lui Zoltan Turay. "Îmi pare rău că v-am dezamăgit încă o dată. Va trebui să muncesc mai mult şi voi reveni, cu siguranţă", a spus, la final, "Pitbull-ul".

Trei victorii pentru Kudokai
Clubul sibian Kudokai s-a prezentat la acest eveniment cu patru sportivi, doi dintre aceştia fiind inclu;i pe fight-card. Ioan "Gerula" Vrânceanu a terminat repede socotelile cu maghiarul Zoltan Segedus, TKO în prima rundă.

Un alt sportiv pregătit în ultima vreme la Sibiu de Adrian Mihai, Sergiu Barbăroşă, s-a impus prin TKO în prima rundă în faţa lui Kalman Kami Kovas.

Ceilalţi doi luptători legitimaţi la Kudokai, Răzvan Niţu şi Andrei Vasinca, au luptat în deschiderea galei.

Andrei "Amazing" Vasinca a demonstrat că a făcut reale progrese în ultimele luni, obţinând o victorie curată şi muncită în faţa braşoveanului Daniel Stinghe prin "ghilotină" în runda a doua.
Celălalt sibian din undercard, Răzvan Niţu, un luptător aflat la începutul carierei, a pierdut prin KO tehnic, după două runde, în faţa lui Dragan Bot.

În alte două meciuri ale galei de la Sibiu, Jackie Gosh (Israel) a câştigat prin "ghilotină" în R2 în faţa lui Alex Ianţoc (Metalbox Arad), iar orădeanul Zsolt Balla, care se pregăteşte la Metalbox Arad, a obţinut victoria prin TKO în R1 în faţa lui Mac Sosnowski.







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica