Tribuna
PNL
Reparaţii şi lucrări la reţele pe străzile Sibiului
Sorana MAIER
2258 vizualizari
Reparaţii şi lucrări la reţele pe străzile Sibiului

Societăţile de apă, canali­zare şi gaz încep de astăzi lucrările pe noi străzi din Sibiu.
Constructorii vor interveni pentru reabilitarea reţelelor de gaz pe strada Patrioţilor, care va fi închisă traficului din 22 aprilie pentru aproximativ o lună, anunţă Primăria Sibiu.
Pe strada Sălciilor, lucră­rile de înlocuire a conductei de gaz au început dinspre Calea Şurii Mari, iar construc­torii estimează că le vor finaliza în aproximativ o lună.
Pe strada Paltinului în­cepe montarea noii conducte dinspre Bulevardul Vasile Milea, perioada de execuţie a lucrărilor pe întreaga stradă fiind 22 aprilie – 10 iunie.
Pe strada Luncii se schim­bă conducta de gaz înce­pând de astăzi, iar lucrarea va fi gata în 22 mai.
În perioada 8 – 22 mai se va moderniza reţeaua de gaz pe strada Eftimie Murgu, iar pe străzile Dorului şi Cedonia lucrările sunt planificate pentru perioada 22 aprilie – 15 mai.
Lucrările de modernizare a reţelelor de canalizare vor începe în următoarea peri­oadă şi pe străzile Lebedei (20 aprilie – 20 mai), Lucea­fărului (18 aprilie – 18 mai) şi Oaşa (doar în zona par­cării).
Strada Plugarilor se va închide în perioada 22 aprilie – 28 iunie pentru amenajarea noii reţele de alimentare cu apă.
DPC începe tot din 22 aprilie lucrările de reparaţii pe strada Octavian Goga. Strada se va închide pe tron­soane, lucrările urmând să fie finalizate la sfârşitul lui iulie.
"Aceste lucrări sunt nece­sare în contextul lucrărilor la reţelele de apă şi canalizare care au afectat atât carosa­bilul, cât şi trotuarele", spune Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.




comentarii
5 comentarii

ce se intampla pe strada strungului (cart lazaret ) ca ne facem masinile praf in transeele ramase dupa sapaturile celor de la gaz si-n curand ne urcam si pe trotuar ferindu-ne de gropi si santuri
sofer tursib
22.04.2013 09:01
E clar ca resursele de reamenajare nu sunt corelate cu cele de schimbare conducte. Raportul strazi pe care s-a intervenit / strazi finalizate creste lunar. Este necesara sporirea resurselor pentru primul caz sau franarea celui de-al doilea. Sau mai degraba ambele.
Vasile Aaronul
22.04.2013 09:26
Daca nu ma insel si sigur nu ma insel, strada Patriotilor este asfaltata doar de maxim 1 an de zile....
Nu mai inteleg nimic
iar?
22.04.2013 10:26
pe eftimie murgu?? Pai nu e asfaltata strada aia?? iara lucreaza astia tot invers??? sa-mi bag picioarele in idiotii astia de la gaz, ca m-am saturat de ei!! Toate strazile bune le sparg nemernicii astia!!!
un sibian
22.04.2013 10:48
Poate dă Dumnezeu
IOAN
22.04.2013 15:22
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica