Tribuna
PNL
Reparaţii la podul CFR pe Alba Iulia
Sorana MAIER
2374 vizualizari
Reparaţii la podul CFR pe Alba Iulia
Traficul în zonă se restrânge de la patru la două benzi. În această perioadă au început lucrările şi pe străzile Ana Ipătescu, Gării şi Autogării.

Podul CFR de pe şoseaua Alba Iulia va intra în reparaţii în acest week-end, iar circulaţia maşinilor pe Şoseaua Alba Iulia se restrânge, sâmbătă şi duminică, de la patru la două benzi.
”Constructorul angajat
de societatea care administrează căile ferate a solicitat aviz pentru restrângerea traficului în zona acestui pod de la patru benzi la două benzi. Tot pe şoseaua Alba Iulia, în dreptul noului magazin Penny Market, se va
lucra în acest week-end la un racord la reţeaua
de apă şi canalizare, constructorul primind aviz să restricţioneze o bandă de circulaţie în această zonă”, transmite Primăria Municipiului Sibiu.
Comisia de Circulaţie a aprobat şi lucrări de modernizare a reţelelor de gaz pe pe alte trei străzi. Pe străzile Ana Ipătescu
şi Gării se vor efectua cuplări ale noii reţele
până în 21 octombrie, acţiunea urmând să se desfăşoare în condiţii de trafic. Pe strada Autogării au fost de asemenea aprobate lucrări la reţeaua de gaz, dar acestea au fost limitate la trotuare, constructorul având obligaţia de a reface complet trotuarul.

 







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica