Tribuna
PNL
Prima zi a lunii noiembrie aduce "Nunta de Aur”, la Avrig
Dan FRÂNCU
1785 vizualizari
Prima zi a lunii noiembrie aduce

Întrunit zilele trecute într-o şedinţã extraordinarã, Consiliul Local al oraşului Avrig a reuşit, nu foarte uşor (cu numãrul minim de voturi prevãzut de lege – 9), sã tranşeze chestiunea legatã de organizarea “Nunţii de Aur” şi implicit a recompensãrii cuplurilor din oraş ce au împlinit 50 de ani de cãsãtorie.
Deşi discuţiile despre organizarea acestui eveniment s-au tot purtat încã din luna martie a acestui an (a fost adoptatã chiar şi o hotãrâre de consiliu cu acest obiect), pânã la şedinţa de la începutul acestei luni nu s-a gãsit soluţia asigurãrii finanţãrii, astfel cã frumoasa manifestare a fost amânatã în câteva rânduri.
De aceastã datã, proiectul de hotãrâre iniţiat de mai mulţi consilieri avrigeni a adus câteva modificãri hotãrârii iniţiale (HCL nr. 21/2015), astfel cã s-a identificat o nouã sursã bugetarã pentru acoperirea cheltuielilor organizatorice şi premierea fiecãrui “cuplu de aur” cu suma de 300 lei. De asemenea, s-au stabilit, cât se poate de clar, data şi locul de organizare a “Nunţii de Aur 2015” (1 noiembrie 2015, la Sala “Pavilion” a Casei de Culturã a oraşului Avrig).
Primele ediţii ale “Nunţii de Aur” de la Avrig au fost organizate de Asociaţia “Prietenii Avrigului”, Consiliul Local Avrig reuşind sã acorde fiecãrui cuplu sãrbãtorit câte un premiu financiar. Şirul acestor evenimente s-a rupt în anul 2012, când a fost organizat ultima datã, atunci fiind sãrbãtorite 43 de cupluri. Din pãcate, în ciuda organizãrii unui eveniment reuşit (spectacol folcloric, tort şi şampanie pentru sãrbãtoriţi, surprize etc), premiul promis din partea Primãriei şi Consiliului Local Avrig nu a mai fost acordat.
Ca urmare, în acest an organizarea evenimentului cade în sarcina exclusivã a Primãriei Avrig, urmând a fi premiate atât cuplurile ce au aniversat 50 de ani de cãsnicie în anul 2012, cât şi cele din anii ulterior (2013 şi 2014), precum şi cele din anul în curs.
Numãrul total al cuplurilor ce vor fi premiate este de 75.

 







comentarii
2 comentarii

foarte frumos cpstumul popolar al celeor din foto
adi3
16.10.2015 19:16
Acum ai posibilitatea sa-ti imbunatatesti venitul lunar cu sume cuprinse intre 100 si 285 euro printr-o afacere inteligenta, muncind acasa. Instruirea se face gratuit, prin email. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal de comision. Pentru mai multe detalii trimiteti textul INFO la adresa de email: nicufarcas@gmail.com
Nicu
16.10.2015 21:13
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica