Tribuna
PNL
Preotul a intrat cu maşina în gardul unei case
Laura BUCIU
2834 vizualizari
Preotul a intrat cu maşina în gardul unei case
* Bărbatul a suferit un accident vascular ischemic tranzitoriu şi nu a mai putut controla maşina * Cu câţiva ani în urmă, preotul a fost operat pe inimă *
O familie din Cârţişoara a trecut printr-o sperietură grozavă, ieri, în jurul prânzului. O maşină a intrat la ei în curte, rupând gardul. Proprietara casei s-a speriat de la bubuitură, dar cel mai mult au trecut-o fiorii când a văzut că la volan era preotul din Sărata, un sat din apropiere, care a suferit un accident vascular în timp ce şofa. Preotul nu a mai putut controla maşina, care s-a oprit în gardul oamenilor. O ambulanţă SMURD l-a transportat de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Au crezut că preotul a murit

Membrii familiei care a avut de suferit de pe urma accidentului au spus că s-au speriat mai mult de bubuitura puternică şi de ceea ce a păţit preotul. "Eram în curte când s-a întâmplat. M-am speriat când a bubuit. Şi apoi mai tare m-am speriat când l-am văzut pe părintele. Am crezut că a murit. A mişcat puţin mâna şi gata. Atunci m-am speriat cel mai tare", a spus proprietara casei.
Şi poliţiştii ajunşi la faţa locului spun că accidentul s-a petrecut pentru că şoferului i s-a făcut rău la volan. "Se pare că pe fondul unor afecţiuni medicale, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcţiei şi a lovit poarta. Şoferul a fost transportat la spital unde i se acordă îngrijiri pentru problemele medicale pe care le cunoştea", a declarat agentul şef Gheorghe Ştefan, din cadrul Poliţiei Rutiere Sibiu.

Şi-a pierdut cunoştinţa

Preotul care conducea maşina a pierdut controlul asupra volanului, pe fondul unor afecţiuni medicale mai vechi. În urmă cu câţiva ani, bărbatul a suferit o intervenţie chirurgicală pe cord, pentru a i se aplica o proteză aortică. Medicii din Unitatea de Primiri Urgenţe i-au acordat bărbatului de 49 de ani primele îngrijiri medicale. "La Unitatea Primiri Urgenţe a fost adus un pacient în vârstă de 49 de ani, implicat într-un accident rutier. Pacientul, cu antecedente cardiace, având o proteză aortică, se pare că a suferit un accident vascular ischemic tranzitoriu, adică şi-a pierdut cunoştinţa. În prezent, starea pacientului este stabilă, acesta a rămas sub supraveghere medicală pentru investigaţii suplimentare şi consult de specialitate", a spus Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.





comentarii
3 comentarii

E post ,Dumnezeu e mare ,minunile se intampla inainte de sarbatori sau de sarbatori.Multa sanatate si recuperare usoara.Sarbatori Fericite!
viorica
10.12.2010 07:23
doamne ajuta si multa sanatate
anca
10.12.2010 08:33
De ce mai conduce daca are asa mari probleme de sanatate ?
Daca era pe DN se intampla o tragedie.
eu
10.12.2010 18:32
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica