Tribuna
PNL
Plângerea ACL împotriva PSD, admisă de BEJ Sibiu
Laura BUCIU
1941 vizualizari

Plângerea ACL Sibiu cu privire la distribuţia de mate­riale denigratoare ale PSD, prin Poşta Română, a fost ad­misă de Biroul Electoral Jude­ţean Sibiu, se arată într-un co­municat al co-preşe­dintelui ACL Sibiu, Raluca Turcan.
 Astfel, Biroul Electoral Jude­ţean Sibiu a dispus încetarea difuzării materialelor de cam­panie ilegale ale PSD şi a sesi­zat instituţiile statului să ducă la îndeplinire  aceast[ decizie.
Co-preşedinţii ACL Sibiu, Raluca Turcan şi Mircea Cazan, au depus, săptămâna trecută,  o plângere penală la Parchetul de pe lângă Jude­cătoria Sibiu împotriva Oficiului Judeţean de Poştă Sibiu şi a directorului in­stituţiei. Plân­gerea depusă de cei doi politi­cieni viza comite­rea infracţiu­nilor de abuz în ser­viciu şi divul­garea informa­ţilor se­crete de serviciu sau nepu­blice. Potrivit comuni­catu­lui ACL, semnat de Turcan şi Cazan, în perioada 20 - 23 octombrie 2014 prin interme­diul Poştei Române s-a distribuit un pliant în care sunt prezentate o serie de informaţii false şi deni­gratoare la adresa progra­mului electoral al can­didatului ACL la alegerile prezidenţiale. "Acest pliant a fost distribuit de către poştaşi, exclusiv pensio­narilor, în baza unui ordin de serviciu emis chiar de către directorul Oficiu­lui Judeţean de Poştă Sibiu. Oficiul de poştă s-a substituit în mod concret PSD, desfăşu­rând activităţi de campanie electorală utilizând banii publici pentru distribuirea de materi­ale electorale", se arată în comunicat.




comentarii
13 comentarii

asa ba nu stati s-a va jigneasca ,drept la replica ,s-au nu vedeti cum agent 007 cind da cineva de rau de el intra in direct telefonic si la o ora de maximaaudienta indifernt caeste la baiden ,obama si alti mari lideri mondiali de parca aia numai de el se igrjioreaza il lasa acolo pe hol la o sueta cu majordonu de la intrare si din plictiseala ,suna la rtv si antena 3 s-a le explice cum sta el la taclale ,cu obama ,merkel ,baiden si alti lideri mondiali sa-l vezi p[e asta doamne fereste s-a ajunga la cotrocelu la ce lideri mondiali se autoinvitas ,nui mai ajungi la nas numai cu o prajina de 5 m
votac
29.10.2014 04:21
ce mare prietenie intre Cazan si Turcan de parca ei au facut ptr sibiu cel mai mare bn
sibian
29.10.2014 08:15
Stimate "votac" cam stai rau cu gramatica, las-o balta ca te faci de rusine.Nu va mai baga nimeni in seama basistilor, sunteti disperati! Coana Turcan sa faca ordine la ea in Moldova. Referitor la Johanis, voi chiar nu vedeti ca el continua politica lui Basescu. Ne-am saturat in cei 10 ani de furaciuni si minciuni. Il votam pe Ponta din tot sufletul !!! Mult succes domnule Ponta !!!
Iuliana
29.10.2014 08:44
DESPRE VICTOR PONTA:
Marius
29.10.2014 09:25
CENZURA JOHANNISTA.RUSINE
dinu
29.10.2014 09:58
Iuliana sa-ti frigem blana.
W Tonta
29.10.2014 10:34
Cu dintr-astea se ocupa conducerea postei...in loc sa gaseasca solutii pt ca romanul sa nu mai stea cu orele la cozile din oficii. Ar fi o bucurie sa aud ca au intrat cativa detinuti in birou, sa le arate domnilor cum sta treaba cu 'POSTA'.
cetateanul sictirit
29.10.2014 12:29
se vede iuliana ca ti-ai dori si tu sa ajungi la...posta
postman
29.10.2014 14:15
Oameni buni, va dati seama ce ar insemna sa fie Iohannis presedintele Romaniei? Cea mai mare palma data in istorie Bisericii Ortodoxe Romane. Si de catre cine? Ar insemna ca preotii nu isi fac meseria; spovedaniile si impartasaniile sunt zero; facultatile de teologie fara sens; Cum adica, ortodox sa votezi un evanghelic? Adica nu ai incredere in ortodoxie si persoanele ortodoxe? Te duci sa te sfatuiesti despre viata cu un ortodox, dar cand vine vorba de cine este seful tu il respingi pe ortodox si alegi un evanghelic pe care nici nu il cunosti? Totul s-ar narui daca Iohannis castiga aceste alegeri. Nici bisericile nu vor mai fi vazute ca pana acum. Vor fi transformate de Iohannis in sali de teatru conduse de Chiriac si asiaticii lui.
VICTOR PONTA PRESEDINTE!!! TRAIASCA ROMANIA!!!
eu
29.10.2014 14:54
V-il imaginati pe Patriarhul Daniel langa evanghelicul Iohannis? Ce autoritate ar mai avea Patriarhul Daniel care pastoreste 90% dintre romani. N-ar mai exista nici un sens al vietii aici in Romania. Nu s-ar mai intelege nimic. Ce sa mai vorbim de partidele politice de dreapta, jigodiile Romaniei. Cine il sustine pe Iohannnis si il va vota ar trebuie sa treaca la religia evanghelica, pentru ca arata ca are incredere in el. Tot PDL-ul ar trebui treaca la religia evanghelica, Basescu sa se declare ori ateu, ori evanghelic. Actualul PNL cu toti membrii lui de paie sa treaca la Biserica Evanghelica. Lucrurile nu se fac cu jumatati de masura, cum s-ar zice, daca ai nevasta nu mai ai amanta. Nu te duci la Sarbatorile crestine ortodoxe si dupa aceea il sustii pe Iohannis. Ori cu ortodoxia si ortodocsii, ori cu Iohannis si cu evanghelicii. Este simplu. Asta stiu romanii adevarati.
eu
29.10.2014 15:12
Si tu ai doar o singura problema..ai fost nascut viu
@eu
29.10.2014 16:31
bai eu-le securist, o dai si pe religie doar doar mai prinzi ceva prostime in plasa la vot.
tu
29.10.2014 18:43
IULIANA MAI MEDITEAZA,NU ESTI SIGURA PE SCRI!!!BRAVO MARIUS!!!BAI EU!! ORTODOX STII CE INSEAMNA? CUNOSTI RUGACIUNILE ORTODOXE? SIGUR NU!!!ROMANII SA ASCULTE GLASUL INIMII,NU JIGNIRILE UNOR PARVENITI CARE SE TEM DE SCHIMBARE.NU MOR CAI CIND VOR CAINI!!!!AUZITI???? PACAT CA AVEM ASEMENEA OAMENII IN TARA ASTA SI ASA NAPASTUITA.

TOT EU
SIBIANCA
29.10.2014 20:00
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica