Tribuna
PNL
Pe Autostrada Sibiu – Piteşti circulăm din 2022
Pe Autostrada Sibiu – Piteşti circulăm din 2022

Construcţia a zece porţiuni de autostradă va fi amânată cu cel puţin un an. Printre ele se află şi autostrada Sibiu-Piteşti. Potrivit Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), citată de digi24.ro, printre autostrăzile amânate se numără autostrada Braşov-Bacău, autostrada Sibiu-Făgăraş, autostrada Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni, autostrada Bacău-Paşcani. Potrivit CNADNR, se vor realiza noi studii de fezabilitate.

Amânarea ar putea opera timp de 17 luni în ceea ce priveşte mai multe porţiuni de autostradă. Această amânare vine pentru că în această perioadă se vor realiza noi studii de fezabilitate pentru porţiunile de autostradă. Printre ele se află şi o bucată foarte importantă, arată digi24.ro, Sibiu – Piteşti, una care va lega Constanţa de Nădlac. Mai mult, Coridorul 4 Paneuropean din care face parte Sibiu – Piteşti ar trebui să fie gata la cerinţele Uniunii Europene.

Din cauza acestei amânări, începerea lucrărilor nu se va face mai devreme de aproximativ 2 ani . Explicaţia este că după studiul de fezabilitate urmează licitaţia pentru această bucată de autostradă. Astfel, lucrările ar putea începe abia în 2018, iar finalizarea lucrărilor ar putea avea loc în 2022.

Este în pericol, în această situaţie, chiar pierderea finanţărilor din exerciţiul financiar 2014 – 2022, din cadrul finanţărilor Comisiei Europene pentru transport.

Primul studiu de fezabilitate pentru autostrada Sibiu – Piteşti a fost realizat în anul 2008. Astăzi, aflăm că abia în 2018 ar putea începe construcţia propriu zisă a acestei porţiuni din Coridorul 4 Paneuropean.






comentarii
3 comentarii

Da doamne ca acesta sa fie ultimul studiu de fezabilitate facut pentru aceasta autostrada si sa se inceapa lucrarile macar din 2018.
Deejay
11.03.2015 12:22
Cea mai nou? ofert? de lucru!Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastr?!Nu este necesar? niciun fel de experient?!Oferim curs gratuit de instruire de la zero!Select?m urgent dezvoltatori de proiect pentru piata national? si mondial?.Plata castigurilor este garantat? prin contract legal.Cerem seriozitate maxim? si dorinta de a inv?ta ceva absolut nou si de viitor.V? oferim alte detalii dup? ce trimiteti textul *INFO* la adresa de email:cosmincodres@yahoo.com
cosmin
11.03.2015 20:44
Prioritatile hotilor nu sunt autostrazile de acolo se fura greu ca sunt bani europeni
iuflan
21.03.2015 10:31
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica