Tribuna
PNL
Parlamentarii PNL, în grevă japoneză
Andra MARINESCU
1602 vizualizari
Parlamentarii PNL, în grevă japoneză
Mircea Cazan, copreşedinte PNL Sibiu, a spus despre Liviu Dragnea, preşedinte PSD, că "este, înainte de toate, un escroc electoral" şi că, zilnic, apar noi denunţuri care subliniază probele administrate deja de Justiţie. Cazan a spus, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că PSD se ghidează după sloganul "Pleacă inculpatul, vine condamnatul", vorbind şi despre tronsonul Sălişte - Cunţa şi solicitarea trimisă la Poliţia Română privind luarea unor măsuri, în urma nenumăratelor accidente ce au avut loc în zona Miercurea Sibiului. La conferinţa de presă a luat parte şi senatorul Nicolae Neagu, prim-vicepreşedinte PNL, care a precizat că "nu am avut aşteptări mari de la moţiunea de cenzură". Cei doi lideri PNL au anunţat că luni parlamentarii PNL vor intra în grevă japoneză.

PNL Sibiu consideră că actualul Guvern a eşuat lamentabil şi a încălcat multe dintre obligaţii.
"PNL va solicita luni o dezbatere pe tema votului prin corespondenţă pentru cetăţenii români
din diaspora.
Guvernul României are responsabilitatea organizării alegerilor. Considerăm că actualul Guvern a eşuat. Pe acest motiv, începând de luni, parlamentarii PNL vor intra în grevă japoneză. Vom merge la serviciu, la şedinţele de comisii, de plen, vom vota, dar vom avea - fiecare - câte o banderolă albă, în semn de protest pentru ceea ce face Guvernul Ponta, adică amână şi nu pune pe ordinea de zi votul prin corespondenţă", a spus Mircea Cazan.

"Pleacă inculpatul, vine condamnatul"

Legat de Liviu Dragnea, şeful PSD, copreşedintele PNL Sibiu adaugă că "PSD nu face altceva decât să înlocuiască un inculpat cu un condamnat, cu sloganul frumos <<Pleacă inculpatul, vine condamnatul>>. La nivel judeţean, avem un condamnat definitiv".
Senatorul Nicolae Neagu a amintit, printre altele, despre lipsa strategiei guvernamentale în domeniile de educaţie, sănătate, infrastructură şi transport. "PNL are un plan de infrastructură energetică, care ar putea fi discutat şi preluat, dacă am avea cu cine, dar e
limpede că în acest moment nu ne putem aşeza la masă cu PSD, UNPR, Tăriceanu, ALDE, care sunt lipsiţi de moralitate şi voinţă, dispuşi să guverneze pe o ureche", a spus Neagu.






comentarii
1 comentarii

Cautam colaboratori in cel mai cautat program! Cautam urgent colaboratori pentru activitate part-time. Acesta este cel mai solicitat program de castiguri suplimentare la ora actuala, asa cum puteti observa si din multitudinea de anunturi. Oferim imediat contract de comision si instruire gratuita. Asiguram si indrumare pe tot parcursul activitatii. Cereti acum detalii la adresa de email: gheorghenecula@yahoo.com
vaporeanu
04.10.2015 21:01
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica