Tribuna
PNL
Mircea Tiberian, celebrat la "ICon Arts"
Alexandra CHEŞCU
921 vizualizari
Mircea Tiberian, celebrat la

Cinci evenimente mari şi late mai numără pe degete ICon Arts, pentru ca, după ce va atinge punctul culminant vineri, 1 august, de la ora 19, la Sala Thalia, să se încheie sâmbătă, 2 august, de la ora 12 la cetatea din Cisnădioara.
Primul dintre cele cinci concerte s-a desfăşurat ieri, iar astăzi, 31 iulie, de la ora 19, la Sala Thalia are loc un recital al cursanţilor Academiei ICon Arts. Vineri, 1 august, de la ora 12, la Filarmonica de Stat Sibiu va fi organizată conferinţa "Mircea Tiberian - 40", eveniment care pregăteşte punctul culminant al ICon Arts, concertul susţinut de Mircea Tiberian.
Vineri, 1 august, de la ora 19, iubitorii jazz-ului de calitate sunt aşteptaţi la Sala Thalia pentru a se delecta cu "ICon Arts Celebrates! - Mircea Tiberian 40", eveniment care îi aduce pe scenă pe cunoscutul om de jazz şi profesor, alături de invitaţii săi: Luiza Zan, Chris Dahlgren (SUA) şi John Betsch (SUA). Gazda serii va fi Florian Lungu.
Punctul final al festivalului va fi însă marcat sâmbătă, 2 august, de la ora 12 la cetatea din Cisnădioara, unde se va desfăşura gala Festivalului ICon Arts.




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica