Tribuna
PNL
Mircea Cazan vrea demisia lui Niţă
Sorana MAIER
1638 vizualizari
Mircea Cazan vrea demisia lui Niţă

Deputatul liberal Mircea Cazan, preşedintele organi­zaţiei judeţene a PNL Sibiu, a declarat ieri, în şedinţa Comisiei de Dialog Social de la Prefectură că nu este de acord cu înfiinţarea niciunui sediu al Romgaz sau Transgaz la Bucureşti şi nici cu plecarea vreunui angajat al societăţii. El a adăugat că va cere public demisia lui Constantin Niţă, ministrul delegat pentru Energie, pentru că sunt atâţia oameni capabili în PSD, care ar putea rezolva problemele apărute la Romgaz şi Transgaz.
Mai mult, Cazan l-a acuzat pe Niţă că a chemat la Bucureşti liderii de sindicat Romgaz şi Transgaz chiar în ziua de marţi, când aceştia aveau programat un protest, tocmai ca să le spargă mitingul.
Prefectul judeţului Sibiu, Ovidiu Sitterli, a explicat ieri că în timpul discuţiilor de la Bucureşti s-a stabilit că nu se vor muta conducerile Trans­gaz şi Romgaz la Bucureşti şi că nici nu a fost vorba vreodată de aşa ceva. Prefectul spune că s-a pus în discuţie doar un sediu secundar.
Tocmai acest sediu secundar este problema, spune Ioan Stoicovici, preşedintele Sindicatului Liber din Romgaz, pentru că serviciile care vor funcţiona acolo deja există la Mediaş şi ce se va întâmpla cu oamenii care lucrează pe aceste posturi?
"Evident că de la un sediu secundar la un sediu prin­cipal distanţa este insesiz­abilă sau chiar mică şi de aici temerea societăţilor", a spus primarul Mediaşului, Mihai Neamţu, prezent şi el la discuţii. Neamţu a explicat că bugetul Mediaşului primeşte 18 milioane lei cota defalcată din impozitul pe venit de la cele două societăţi. Această sumă înseamnă 60 la sută din banii alocaţi pentru investiţii. Primarul Neamţu spune că nu îşi poate asuma niciun risc deoarece dacă cele două societăţi ar pleca şi el ar trebui să plece din Mediaş, făcând aluzie la problemele grave care s-ar crea în municipiu.
Întâlnire la Romgaz
Liderii de sindicat de la Romgaz au invitat sâmbătă, la sediul instituţiei din Mediaş, parlamentari, prefectul, preşedintele Consiliului Judeţean, şi pe ministrul Niţă pentru a discuta situaţia.
 Ioan Stoicovici spune că nu are nicio garanţie din partea ministrului Niţă că oamenii nu vor pleca de la Mediaş la Bucureşti şi nu se ştie exact ce fel de sediu secundar va fi acela pe care vor să îl deschidă în Capitală.




comentarii
7 comentarii

lasa aci in TRANSILVANIA ce avem noi. nu bagam in curul miticilor de nici un fel-chiar si din guvern,ei vor tot ca
asa li se cuvine.-ADIO
Q10
11.04.2013 07:03
Of ce m am saturat de miticii astia.....pana peste cap
Car
11.04.2013 07:59
Ar trebui ca toti acesti demnitari sa raspunda si dupa ce parasesc scaunele....adica o lege in acest sens....ii vezi numai retrasi din functii si sezand linistiti printr o vila ....caci de ....nu mai stie nimeni de ei....dar durerile si urmele pe care le au lasat in urma ....oameni pe drumuri....adica voi astia chiar nu va ganditi la consecintele pe viitor lasate de ,,magariile,, voastre ....domnule Nita....daca va avea de suferit judetul acesta domnule Nita....va trebui sa platesti...asa cum ar trebui sa plateasca si altii care au fost prin functii acolo la capitala pentru hotararile lor aberante.....vreti functie asumati-va public responsabilitatea.....domnule Nita!!!!
P3
11.04.2013 08:10
Acesti destepti de ministri care vor sa distruga un lucru bine facut ar trebui desfiintati.Chiar asa am ajuns sasi bata joc de noi.Azi miine muta anumite fabrici cu totul la Buc. ca asa au visat noaptea
sibian
11.04.2013 08:39
Observaţi oameni buni, din tonul celor de mai sus, faptul că sunt angajaţi Romgaz sau Transgaz.
Ce valori au promovat
Marcela
11.04.2013 09:04
Parerea mea este ca toti ar trebui sa-si dea demisia si sa plece. Au spus ca portocalii nu sunt buni dar se pare ca si ei promit una si fac altele mai ceva ca ailalti ... prpun sa declaram razboi SUA si sa ne predam a doua zi ... poate poate se schimba si-n bine ceva
M
11.04.2013 11:23
tu crezi ca inlocuirea celor din Medias care nu stiu scrie cu alti analfabeti de Bucuresti e mai bine ? Pentru cine pentru Mitici ?Gazul la Medias are traditie ,de ce sa dispara de la o zi la alta ? Descentralizare ar trebuii totala ISCIR la Iasi RAR la Cluj , Finantele la Timisoara ,Drumurile la Brasov etc etc si atunci sa vedem performanta la Mitici daca nu mai au servici .... sa se duca la sapa in Baragan ..
@Marcela
11.04.2013 15:49
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica