Tribuna
PNL
Mircea Cazan despre acuzaţia că Iohannis nu ar fi membru PNL Sibiu: „E nefondat!”

După ce un primar liberal a contestat în instanţă şefia lui Klaus Iohannis în PNL, spunând că nu este membru al niciunei organizaţii locale, preşedintele PNL Sibiu, Mircea Cazan spune că acuzaţiile sunt nefondate. „Doresc să precizez că domnul Klaus Iohannis este membru al Partidului Naţional Liberal, organizaţia Sibiu, de anul trecut. Din momentul în care a făcut parte din PNL Sibiu, domnul Klaus Iohannis a participat la toate şedinţele organizaţiei şi a plătit cotizaţia la zi, fapt ce se poate confirma prin existenţa chitanţelor”, a spus preşedintele organizaţiei PNL Sibiu, Mircea Cazan. Dănuţ Bădău, liberalul care e primar în Pucioasa, cel care a depus contestaţia la Tribunalul Bucureşti, spune că la alegerea lui Klaus Iohannis în fruntea PNL a fost încălcat statutul partidului. Mai precis, noul statut al partidului nu ar fi fost aprobat de instanţă, deci nu puteau fi organizate alegeri conform noilor prevederi. În plus, a mai spus liberalul, Klaus Iohannis a primit derogare de vechime pentru a fi ales în fruntea partidului, deşi potrivit statutului nu se acordă derogări în astfel de cazuri. (L. B.)




comentarii
6 comentarii

badau puciosu !suna cum este
BEN
05.08.2014 01:48
cazan minte.din momentul in care s-a inscris in pnl dl werner trebuia sa piarda mandatul de primar dar asta nu s-s intimplat
dan
05.08.2014 13:37
Draga Mircea, decat sa arzi gazul prin ziare, ai face mai bine sa te duci si cu vocea si preocuparea pe care vrei sa le arati romanilor,mai bine te-ai duce pe traseul autostrazii de la Saliste pana la Cunta si ai incerca sa faci ceva sa fie data in functiune mai repede. Si bine ar fi daca l-ai lua cu tine si pe Ioan Cindrea.
PENTRU Mircea Cazan,
05.08.2014 15:10
Oare cum se poate injosi un om in fata gloatei daca nu prin minciuna si imbarligatura, de ce nui da cineva la asta una peste moaca?
bataus de mincinosi
05.08.2014 16:23
CAZANE esti pervers rau de tot,cand ai interes la alegeri dai cizme te fotografiezi cu oameni si prosti te aleg,dupa care nu te mai intereseaza nimic.Esti unul din parlamentari din Sibiu care nu a facut nimic pentru oras.In afara de faptul ca ti-ai lasat codita de papagal si ti-ai cuparat 17 case nimic pt.oras.Prosti rau margineni.
sibian
05.08.2014 16:46
Mirciulica=minciunica. Cine crede balivernele tale??!! Daca vrei poti taia chitante din 1990 ca sa-i faci vechime de liberal lui Johannis. Mai ai cisme galbene??
Vipera
05.08.2014 19:48
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica