Tribuna
PNL
Mii de amenzi pentru parcare neregulamentară
Sorana MAIER
2788 vizualizari
Mii de amenzi pentru parcare neregulamentară
În primele 9 luni ale acestui an, Poliţia Locală Sibiu a dat mai multe amenzi decât în întreg anul 2014.

Parcarea neregulamentară în Sibiu mai poate fi pedepsită doar cu amendă, în condiţiile în care începând din luna mai ridicarea maşinilor parcate neregulamentar a fost interzisă în întreaga ţară.
Poliţia Locală Sibiu a dat anul acesta mii de amenzi, mai multe decât în întreg anul 2014.
”În perioada 01.01.2015 - 31.05.2015 (din 26 mai s-a sistat activitatea de ridicare a autovehiculelor parcate neregulamentar) Poliţia Locală Sibiu şi Serviciul de Administrare a Domeniului Public au aplicat 2.879 de amenzi pentru parcare neregulamentară, cuantumul total al acestora fiind de 302.720 lei”, potrivit Primăriei Sibiu.
Din luna iunie şi până acum, poliţiştii au aplicat 1725 de amenzi, cuantumul total ridicându-se la 231.055 lei. La acestea se adaugă alte 400 de autovehicule în curs de identificare pentru întocmirea procesului verbal.
Numărul de amenzi aplicate în întreg anul 2014 (4.657) a fost depăşit deja în primele nouă luni ale acestui an (5.004).
Ridicarea maşinilor parcate neregulamentar a fost suspendată anul acesta în întreaga ţară deoarece nu existau norme legale pentru această activitate. Motiv pentru care la Sibiu maşinile parcate ilegal nu se mai ridică, iar cele două utilaje de ridicări se află în conservare.
Primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, a explicat într-o conferinţă de presă, că a trimis o solicitare Ministerului Adminis-traţiei vizavi de problema ridică-rilor auto, iar răspunsul primit a fost că în acest moment există în acest sens o lege la Parlament care urmează să fie votată.






comentarii
1 comentarii

Au achitat numai cei cu masinile inscrise in Bulgaria si Moldova ....hahahaha frectie la picor de lemn
Emil
20.10.2015 08:27
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica