Tribuna
PNL
Marius Tiţă vs. Albert Kraus şi Slavikovsky vs. Diniz, meciurile serii
Ovidiu BOICA
3719 vizualizari
Marius Tiţă vs. Albert Kraus şi Slavikovsky vs. Diniz, meciurile serii
Revanşa dintre Marius Tiţă şi "The Hurricane" Kraus este meciul vedetă al galei dw mâine seară, de la Sibiu, iar Valentin Slavikovsky şi Jhonata Diniz vor lupta pentru centură la +95 kg.

~Fanii kickboxingului de pe întreg cuprinsul ţării, şi nu numai, numără orele până la gala de mâine seară, de la Sibiu. Absolute Championship Berkut KB3 Grand Prix Final are loc în Palatul Sporturilor "Transilvania", iar pe fight-card se regăsesc nume mari ale acestui sport, inclusiv olandezul Albert "The Hurricane" Kraus, românii Sebastian Ciobanu, Marius Tiţă şi Sorin "Pantera" Tănăsie.
Ieri, în incinta Shopping City Sibiu a avut loc cântarul oficial, ocazie cu prilejul căreia cei care vor lupta în această seară au stat faţă în faţă.
Albert Kraus şi Marius Tiţă se întâlnesc din nou după ce, în mai 2011, olandezul a câştigat, la Bucureşti, prin KO, în prima rundă. Luptătorul român va fi susţinut de pe marginea ringului şi de fiul său, o premieră în acest sens: "E o onoare pentru mine să lupt cu Albert Kraus. Am făcut o pregătire bună, cum fac de obicei. Prima dată, acum 4 ani, Kraus m-a surprins. Era prima dată când mă băteam cu un jucător de un asemenea calibru. Voi avea susţinerea familiei. E pentru prima oară când îl iau pe băieţelul meu la ring. De obicei nu îl iau, aţi văzut ce se întâmplă, se mai lasă cu sânge... De când a auzit că mă lupt cu Kraus m-a bătut la cap: "Tati, tati, vin şi eu!. E pentru prima oară când îl iau la ring", a spus Tiţă.
Deşi l-a mai bătut o dată, Albert Kraus îl respectă pe Marius Tiţă, despre care spune că "un luptător puternic". Olandezul a mai susţinut susţinut că îi place Sibiul, mâncarea românească şi fetele de aici: "Sibiul este un oraş frumos. Fetele de aici sunt frumoase, dar eu sunt aici să lupt, nu pentru fete. Am soţia mea acasă. Mâncarea e foarte bună".
Meciul dintre Marius Tiţă şi Albert Kraus se dispută în limitele categoriei 73,5 kg.
Main-event-ul galei de la Sibiu e lupta pentru centură dintre brazilianul Diniz şi Valentin Slavikovsky (Belarus).
Un alt meci aşteptat cu mare interes va fi cel dintre Sebastian Ciobanu şi Tarik Khabez. "Voi avea de înfruntat un adversar foarte puternic, dar după cum v-am obişnuit nu sunt impresionat deoarece de-a lungul carierei mele am luptat cu nume grele ca Mighty Mo şi Gokhan Saki. Mâine seară voi face un meci istoric. Ca un luptător profesionist, mi-am studiat adversarul. Are un stil agresiv. Totdeauna mi-au plăcut astfel de adversari. Cu Gokhan Saki a fost un meci foarte greu. După cum ştiţi el e numărul unu în lume. A fost un meci foarte dificil, având în vedere experienţa lui, arsenalul lui de lovituri. A trebuit să fac cu brio o tactică mai mult pe retrageri, să nu mă duc la bătaie şi a ieşit foarte bine. Nu pot să spun că m-a surprins cu ceva. Dacă mă surprindea, nu mai eram aici, în faţa dumneavoastră", a spus Sebastian Ciobanu.
"Pantera" Tănăsie va debuta cu ocazia acestei gale în kickboxing, după ce a practicat boxul şi a bifat un meci în MMA. Craioveanul, care susţine că Sibiul este "a doua mea casă", îl va înfrunta pe Szilagy Aron. "Abia aştept acest meci. Este debutul meu în K1. Sunt foarte bucuros că particip la această gală alături de nume mari din K1 Max şi Glory. Nu am emoţii, de asta e supărat promotorul meu. Am atâtea meciuri în box aşa că nu am cum să am emoţii. Mă voi conecta abia înainte de meci, în vestiar, cu 2-3 ore înainte de meci. Am vizionat împreună cu antrenorul Alin Bălaşa şi promotorul Alex Baciu câteva meciuri de-ale adversarului meu de mâine (n.a. astăzi), ştiu că a mai luptat într-o gală de MMA la noi în ţară. Am văzut că are foarte multe meciuri în box. E un sportiv complet. (...) Îmi place mai mult la K1 decât la MMA. Artele marţiale mixte mi se par mult mai dure", a declarat românul.
Iubitorii sportului de contact mai au timp să îşi procure bilete online din reţeaua www.eventim.ro şi din Sibiu de la următoarele locaţii: Shopping City Sibiu, Centrul Aria, Play Off, MAI Lounge, Supporter, Pub Arena.
Evenimentul este organizat de RXF Promotion, în colaborare cu SuperPro si va fi transmis pe Sport.ro şi Eurosport.

 







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica