Tribuna
PNL
Lucrări noi la şcolile şi grădiniţele din Sibiu
Sorana MAIER
1321 vizualizari
Lucrări noi la şcolile şi grădiniţele din Sibiu

Primăria Sibiu continuă şi în această perioadă inves­tiţiile şi lucrările la clădirile unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat.
“Vacanţa de vară este prea scurtă pentru volumul mare de lucrări pe care noi dorim să le promovăm pentru a oferi elevilor şi profesorilor condiţii mai bune, şi de aceea investiţiile continuă în creşe, grădiniţe, şcoli şi licee. Serviciul de resort va supraveghea lucrările îndea­proape pentru ca orele de curs să nu fie afectate”, spune Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.
În această lună au fost fi­na­lizate lucrările de reabili­tare a instalaţiei termice la Liceul Teoretic "Onisifor Ghi­bu". Valoarea lucrărilor a fost de 417.957,13 lei, contractul prevăzând înlocuirea ţevilor şi a caloriferelor din întreaga clădire.
O altă lucrare finalizată în octombrie este reabilitarea instalaţiei electrice în clădi­rea Grădiniţei nr. 16. Con­tractul în valoare de 332.955,88 lei a inclus şi in-s­talarea unui sistem de aten­­ţionare în caz de incendiu.
La Grădiniţa nr. 43 de pe Aleea Streiu s-a fina­lizat în această lună ame­najarea curţii, a unei alei din dale
şi s-a înlocuit poarta de acces. Contractul a însumat 79.800,67 lei.

În şcoli se lucrează

În această perioadă se lucrează la amenajarea curţii şi a terenului de sport la Şcoala Gimnazială "Nicolae Iorga", care presupune asfal­­tarea curţii şi instalarea unor coşuri noi de baschet. Şi terenul de sport se va asfalta, iar în curtea din spatele şcolii se vor amplasa câteva echipamente de joacă. Valoarea contractului este de 188.317,12 lei, termenul contractual de finalizare a lucrărilor fiind 4 decem-
brie 2015.
La Şcoala nr. 18 este în curs de amenajare o anexă la clădire ce va servi drept atelier mecanic şi spaţiu de depozitare, valoarea lucră­rilor fiind de 184.937,36 lei. Termenul de finalizare a con­strucţiei este 4 decem-
brie 2015.
Şi la Şcoala Gimnazială nr. 20 se lucrează în prezent în vederea reabilitării instalaţiei electrice în această clădire. Contractul încheiat are o valoare de 426.000 de lei, termenul de finalizare fiind stabilit pentru data de 23 noiembrie 2015.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica