Tribuna
PNL
Lansarea cărții «Ultimul mesaj al lui George Lazăr: Amintește-ți că vei muri!», la Biblioteca ASTRA
Lansarea cărții  «Ultimul mesaj al lui George Lazăr: Amintește-ți că vei muri!», la Biblioteca ASTRA

Marți - 26 martie, ora 17,00 - la Biblioteca ASTRA corp B, Foaier se va lansa lucrarea cercetătorului Cosmin Cruciat: «Ultimul mesaj al lui George Lazăr: Amintește-ți că vei muri!». 

Cartea  va ajunge astfel și în mijlocul cititorilor sibieni, după lansarea de la finele lunii februarie din Casa de Cultură Avrig. Volumul biografic despre marele cărturar născut la Avrig, este cel mai complet studiu (780 de pagini) despre viața acestuia, valorificând toate documentele de arhivă cunoscute până în prezent în legătură cu marele teolog și dascăl, precum și bibliografia relevantă în domeniu.

Mesajul central al cărții este deșertăciunea vieții omenești, așa cum aceasta apare explicată în epitaful scris de George Lazăr însuși și care poate fi citit și astăzi pe piatra sa de mormânt din curtea bisericii ortodoxe Duminica Floriilor din Avrig. 

Prezentarea de carte va fi făcută de conf. univ. dr. Valeria Soroștineanu, custodele Muzeului Orășenesc Avrig - doamna Maria Grancea și preot lect. univ. dr. Emanuel Tăvală.  

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica