Tribuna
PNL
În loc de mărţişor, "Become" aduce o lună plină cu spectacole de teatru
Andra MARINESCU
1429 vizualizari
În loc de mărţişor,
Luna Mărţişorului vine cu spectacole şi concerte pentru toate vârstele, la Compania de Teatru "Become". Începând cu această săptămână şi până la sfârşitul lunii, în Sibiu se vor juca piese de teatru marca "Become", ce se vor derula, totodată, spre amuzamentul şi delectarea publicului sibian.
Martie a venit odată cu spectacole de teatru. Astăzi, 6 martie, "Become" îşi deschide agenda reprezentaţiilor în Sibiu. Începând cu ora 15, în cadrul Centrului de Tineret se va desfăşura un atelier de lucru având ca temă teatrul. Vineri, ora 19.30, în aceeaşi locaţie, se vor juca piesa "Haz de necaz", respectiv momente şi scheciuri, iar sâmbătă, la aceeaşi oră, trupa "Cover - Up" va cânta nu doar pentru doamne şi domnişoare, de ziua lor, ci şi pentru domni, încheind seara într-o notă veselă. În această săptămână, intrarea va fi liberă la fiecare dintre cele trei manifestaţii.

Şi de peste hotare...

În ceea ce priveşte următoarea săptămână, sibienii îşi vor da din nou întâlnire cu cei de la "Cover - Up", aceştia propunându-şi să continue seria de cântece bune şi în seara de joi, pe 13 martie, ora 20, la Adore, Piaţa Cibin nr. 5. Cea de-a treia parte a lunii stă şi ea sub semnul a trei spectacole de excepţie. Astfel, marţi, 18 martie, spectacolul de stradă I.D.E.E.A va transforma Piaţa Mică din Sibiu într-o scenă pentru 30 de tineri talentaţi din şapte ţări, începând cu ora 17. Reprezentaţia va fi un produs al proiectului "Involving Youth in Democratic European Election and an Activ civic life", un proiect finanţat prin programul "Tineret în Acţiune". De altfel, seria reprezentaţiilor continuă joi, 20 martie, de la ora 20, la Adore, cu one-man show-ul "Tâlharul bun la suflet", un spectacol susţinut de Adelin Ilie, iar vineri, 21 martie, de la ora 20, cu un spectacol de improvizaţie, "Impro Show". "Show-ul de improvizaţie revine după o pauză de aproape şase luni. Actorii vor juca pentru prima dată în formula aceasta. Râsul este garantat de organizatori, şerveţelele trebuie să le aduceţi dumneavoastră", spune Cătălin Grigoraş, actor şi director al Companiei de Teatru "Become".
Cea care încheie seria de spectacole în această a treia lună a anului este trupa "Dreamcatchers", care va susţine un concert în care protagoniştii vor fi Radu Nechifor şi Teodora la voce. Cu ei, doritorii se vor întâlni pe 28 martie, la Adore, începând cu ora 20.
Cei care vor să îşi facă rezervări la spectacolele "Become" pot apela numărul de telefon 0745. 261. 751 sau pot cumpăra bilete de la Centrul de Tineret de pe strada Nicolae Teclu nr. 41.




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica