Tribuna
PNL
Iarna ne-a pregătit o săptămână de...primăvară
Iarna ne-a pregătit o săptămână de...primăvară

Maxime de 7-9 grade Celsius ne-a pregătit ianuarie pentru azi, o vreme mai caldă decât normalul acestei perioade, după cum spun meteorologii. Pentru că cerul va fi mai mult noros şi local se vor semnala precipitaţii sub formă de ploaie ziua şi mixte noaptea, nu plecaţi fără umbrelă. La munte, precipitaţiile vor fi mixte, predominând ploile ziua şi ninsoarea noptea, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale, mai ales la munte. Chiar dacă minimele se vor situa între  -1 şi 2 grade, atenţie la picioare, pentru că, izolat, sunt condiţii de polei.
La fel de blândă cu noi se anunţă şi ziua de mâine, când minimele se vor situa între -2 şi 2 grade, iar maximele între 6 şi 9 grade Celsius. Cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse, în cursul serii şi al nopţii, se vor semnala precipitaţii mixte, la munte precipitaţiile urmând să fie predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări izolate la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 9 grade, iar cele minime între -2 şi 2 grade. Pe arii restrânse, vor fi condiţii de polei.
Miercuri, vremea se menţine în continuare caldă pentru miezul lunii ianuarie. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare, iar izolat, la munte, vor fi condiţii de precipitaţii mixte slabe, predominant ploi ziua şi sub formă de ninsoare noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 9 grade, iar cele minime între -2 şi 1 grad. Izolat vor fi condiţii de polei.
De joi vremea se va încălzi şi mai mult, meteorologii anunţând maxime de 9-11 grade. Vântul nu ne va da de furcă, pentru că va sufla slab şi moderat, intensificările fiind izolate. Cerul va fi variabil, temporar noros, iar pe arii restrânse la munte, se vor semnala precipitaţii mixte, predominant sub formă de ploaie ziua, şi  predominant ninsori noaptea. Temperaturile minime se vor situa între 0 şi 3 grade, ceea ce va crea, izolat, condiţii de polei.
Sfârşitul de săptămână se menţine călduţ, cu minime între -2 şi 3 grade şi cu maxime între 5 şi 11 grade. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale la munte, iar cerul va fi temporar noros şi se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ploaie ziua şi mixte noaptea. Izolat vor fi condiţii de ceaţă şi polei.






comentarii
2 comentarii

Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul
olimpia
19.01.2015 14:12
Cred ca a venit momentul sa faci o schimbare in viata ta. Este necesar sa ai -peste 18 ani, - calculator si internet - sa fi serios -sa ai vointa -si multa rabdare. Programul este part-time, 2-3 ore pe zi. Se lucreaza de acasa, nu este necesar experienta. Si vei avea suportul meu permanent. De ce sa aplici la acest anunt? Ca sa ai independenta ta financiara, sa ai succesul tau, sa fi un om liber si sa ai o afacere prospera, sa fi propriul tau stapan. Investeste putin din timpul tau, sa iti asiguri viitorul. Pentru mai multe detalii , trimite-ti mesaj cu textul "info
miha
19.01.2015 20:49
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica