Tribuna
PNL
Grătar în mijlocul cartierului, la Mediaş
Vasile ANTIPA
2447 vizualizari
Grătar în mijlocul cartierului, la Mediaş

Vai, dar ce-avem noi aicea? Sunt nişte cetăţeni onorabili de pe strada Tineretului din Mediaş care "au pus" de-un grătar între blocuri. Spre disperarea vecinilor. Care vecini, sătui să servească zilnic porţii con­sistente de fum, au chemat Poliţia, cea Locală şi Muni­cipală. Care Poliţie a venit, a "luat datele" cetăţenilor onorabili, iar agenţii s-au retras. Chiar, oare pentru ce le-au luat datele personale? Aaaaaa, să vadă când e ziua de naştere a cetăţenilor onorabili şi să vină la un grătar, probabil. Lasând glu­ma la o parte, oamenii care locuiesc în zona cartierului Tineretului au ajuns la capă­tul răbdărilor din cauza fumului emanat de grătare. Un locuitor din zonă ne-a trimis nişte poze şi un film. Acum, sincer, nu ştim dacă legal e voie să pui de-un grătar între blocuri, spre disperarea vecinilor. Dar avem o vagă impresie că nu e voie. Stimate Poliţii, Locală şi Municipală Mediaş: ştim că grătarul e delicios, dar putem să facem ceva pentru oamenii terorizaţi de fum?




comentarii
5 comentarii

Mediasul asta zilnic are probleme luati mai fratilor masuri si cica mai vor capitala regionala apoi le are pe toate.
Bula
22.04.2013 07:25
Cand vezi cetateranul in pantaloni trei sferturi si maieu,sigur are rude la BRATEI.
sibian
22.04.2013 10:16
si dom' primar voia capitala regionala la medias!
!!!!!!
22.04.2013 15:20
Stimate d-le Antipa, nici eu nu agreez gratarele in spatele blocului, dar totusi, afirmatia ".... Acum, sincer, nu ştim dacă legal e voie să pui de-un grătar
miniME
22.04.2013 17:42
Bai Antipa tu altceva nu ai de facut decat sa ne filmezi din apartamentul din care stai.Tu lasa in pace politia ca se ocupa de lucruri mai grave si nu de nimicuri. mai sa sttii ca politia a facut curatenie aici la noi in cartier si a arestat totii talharii si hotii acum au ramas oameni cumsecade. aici politia la noi in cartier sia facut datoria asa ca hai sitir porcule si nu mai asmuti oamenii legii spre noi.
Viorel
22.04.2013 19:26
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica