Tribuna
PNL
Giratorii noi pe Calea Dumbrăvii şi Autogării
Sorana MAIER
3781 vizualizari
Giratorii noi pe Calea Dumbrăvii şi Autogării
Primăria Sibiu a început construcţia a două noi sensuri giratorii, unul la intersecţia străzilor Ludoş şi Calea Dumbrăvii şi unul la intersecţia străzilor Autogării şi Metalurgiştilor.

Şoferii din Sibiu vor circula în aproximativ o lună prin două noi sensuri giratorii, pe care Primăria Sibiu le amenajează în această perioadă la intersecţia străzilor Ludoş şi Calea Dumbrăvii şi unul la intersecţia străzilor Autogării şi Metalurgiştilor.
“Lucrările au ca termen de execuţie o lună, astfel că, până la intrarea în sezonul de iarnă, cele două sensuri giratorii vor fi configurate şi funcţionale, rezolvând problemele semnalate în trafic în aceste intersecţii cu un flux important de vehicule”, spune Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.


Pentru sensul giratoriu de la intersecţia străzii Ludoş cu Calea Dumbrăvii, valoarea contractului încheiat de Primăria Sibiu cu SC DPC SA este de 445.688,90 lei, aceasta incluzând proiectarea, obţinerea avizelor, asistenţa tehnică şi execuţia efectivă a lucrărilor. Noul sens giratoriu va reglementa circulaţia la intrarea şi ieşirea de pe strada Ludoş, una dintre cele două căi de acces principale spre cartierul Valea Aurie.

Cel de-al doilea contract, cel încheiat pentru amenajarea sensului giratoriu de la intersecţia străzilor Autogării şi Metalurgiştilor, are o valoare de 429.347,87 lei. Ca şi precedentul contract, şi acesta include proiectarea, asistenţa tehnică şi obţinerea avizelor, precum şi lucrările de amenajare.

Pe lângă crearea insulei mediane, constructorul va amenaja un racord la reţeaua de apă pentru stropirea vegetaţiei, un racord la reţeaua electrică pentru stâlpul de iluminat public care va fi amplasat în mijloc, urmând să fie înlocuite şi bordurile din zona intersecţiei. Parte a contractului este şi realizarea marcajelor aferente.

 







comentarii
6 comentarii

Pe cand o sa se faca strapungerea de la giratoriu spre Calea Cisnadiei ? Pe Calea Cisnadiei traficul e tot mai aglomerat...
sibian
26.10.2015 22:59
ar trebuii neaparat o artera separata care sa lege calea cisnadiei prin spatele cimitirului prin valea aurie cu zona aeroport!!!!!
@Astrid Fodor unsar 2 Fuhrer
27.10.2015 08:42
Nu cred ca ajuta prea mult "giratoriul" de la intersectia str. Ludos cu Calea Dumbravii mai utila era traversarea subterana a str.Ludos de pista de biciclisti(sau supraterana)...
Realist;
27.10.2015 10:03
Castiga bani online! Tocmai s-a lansat cel mai simplu sistem de obtinut venituri in timpul liber! Castiga bani online! Acum este momentul sa incepi! Castiga bani online si bucura-te de cea mai profitabila cariera! Noi te indrumam pas cu pas, cu atentie, iar tu castigi bani! Numai dupa ce te hotarasti cu seriozitate, cauta-ne la adresa de email: mihai268@yahoo.com
Mihai
27.10.2015 11:08
OFERT? SERIOAS? DE LUCRU! Colaborare part-time pentru promovare online prin publicarea de anun?uri!
OFERIM:
-Contract legal de commision;
-Training online gratuit si asisten?? pas cu pas chiar dac? nu ai niciun fel de experien??;
-Suport ?i logistic? necesare pe tot parcursul activit??ii;
-Scrisoare de recomandare dupa 3 luni de activitate;
-Program flexibil
dana
27.10.2015 13:10
Oferim sansa unui castig substantial. Nu ratati oportunitatea de a va rotunji veniturile prestand o activitate usoara, muncind la domiciliu. Aveti nevoie de cunostinte minime de utilizare a calculatorului si internetului. Plata castigurilor este garantata prin contract legal de comision oferit din prima zi. Pentru detalii trimiteti un mail cu textul PROIECT la adresa cmalina10@yahoo.com
Alina
27.10.2015 13:59
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica