Tribuna
PNL
Fără permis la volan. Sau cu alcool
Fără permis la volan. Sau cu alcool

IPJ Sibiu informează că, la data de 23 ianuarie, în jurul orei 21, polițiștii Biroului Rutier au oprit un autoturism condus, pe strada Abatorului din Sibiu, de către un sibian în vârstă de 54 de ani.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșiri infracțiunii de conducere fără permis.

Chiar de Ziua Unirii, pe 24 ianuarie, în jurul orei 1 AM, tot în Sibiu, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Andrei Șaguna de către un localnic în vârstă de 44 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Tot pe 24 ianuarie, în jurul orei 7.30, în Copșa Mică, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 14 de către un medieșean în vârstă de 44 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză, la nivelul Poliției Orașului Copșa Mică s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica