Tribuna
PNL
Director nou la APIS Sibiu
Ioan VIDRIGHIN
3790 vizualizari
Director nou la APIS Sibiu

Din această lună, după un interimat asigurat de Daniela Tatu, la conducerea Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (APIS) a fost numit director Gheorghe Popa. Acesta s-a născut în 5 februarie 1955, la Sibiu. A absolvit Liceul "Octavian Goga" promoţia 1974, apoi Academia de Ştiinţe Bucureşti, promoţia 1980. A lucrat în Centrala Confecţiilor Sibiu ca şef Serviciu Comercial, la Camera de Comerţ Sibiu ca economist, şi la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Sibiu ca director general.
Din această lună a revenit ca director executiv la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Sibiu, unde a mai deţinut această funcţie în anul 2009.
Este căsătorit cu Elena Popa, de profesie jurist. Au împreună un băiat de 29 de ani, economist.
Întrebat care sunt priorităţile APIS Sibiu pentru anul 2013, directorul Gheorghe Popa ne-a răspuns: "Prioritatea numărul unu în acest an o reprezintă asigurarea punerii în plată şi acordarea beneficiilor şi subvenţiilor sociale pentru toate persoanele, grupurile sociale care au dreptul, conform legii, la aceste servicii sociale. În al doilea rând, este vorba de monitorizarea permanentă a calităţii serviciilor sociale acordate de furnizorii de asistenţă socială înregistraţi şi acreditaţi ca atare. În paralel, urmărim desfăşurarea unor campanii de inspecţie socială în vederea respectării legislaţiei în domeniul asistenţei sociale de către toţi factorii implicaţi".




comentarii
3 comentarii

Felicitari si mult succes!!!
CAS Sibiu
19.04.2013 08:11
"Academia de Ştiinţe Bucureşti" ??? Domnul foto Vidrighin, ai mancat niste cuvinte?
savantu
19.04.2013 10:09
Poate "director din nou..." ca nu prea pare nou.
toteu
19.04.2013 12:44
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica