Tribuna
PNL
Din nou, în pas alergător, pentru spitalul copiilor!
Ana Maria MĂTUŞOIU
1583 vizualizari
Din nou, în pas alergător, pentru spitalul copiilor!
Sibienii n-au ţinut cont de vremea rece şi au alergat cât i-au ţinut picioarele, sâmbătă, 10 octombrie, în Parcul Sub Arini. Motivul? Vor să pună şi ei umărul la construirea primului spital de oncologie şi hematolgoie pediatrică din România. Pe lângă banii adunaţi la primele acţiuni, în acest weekend s-au mai adunat, la Sibiu, 2.140 de lei şi 25,2 kilograme de monede.

Pe biciclete sau pe jos, zeci de persoane au partici­pat la crosul caritabil desfă­şurat sâmbătă dimineaţa în Parcul Sub Arini. Au alergat adoles­cenţi, copii, părinţii lor şi chiar bunicii, iar frigul de afară a contat mai puţin. Ce i-a făcut să meargă mai departe a fost gândul că, lună de lună, atât ei, cât şi alţi susţinători din ţară, reu­şesc să strângă sume con­si­derabile pentru construirea spitalului în care vor fi trataţi copiii bolnavi de cancer.


Sibienii au reuşit să strângă peste 2.000 de lei şi 25,2 kilograme de monede

Zecile de persoane prezente sâmbătă la crosul caritabil au reuşit să strângă peste 2.000 de lei. Asta înseamnă că au donat mai mult decât taxa simbolică de participare, de 1 leu. La fel ca la ultimul cros, din septembrie, oamenii au adus şi monede cu ei, reuşind să adune în total 25,2 kilograme de monede. Sâmbătă s-a alergat con­comitent şi în alte 10 oraşe din ţară. După centralizarea informaţiilor din nouă oraşe, cei la Asociaţia 1 leu, cea care a dat startul campaniei de strângere de fonduri, au anunţat, pe Facebook, că numai în nouă dintre oraşe se strânseseră 8.611 lei. Suma se adaugă celor 3.171 lei strânşi săptămâna trecută când s-a alergat în alte şase oraşe.
Următoarul cros de la Sibiu va avea loc pe 7 noiembrie, la ora 10.






comentarii
1 comentarii

Acum ai posibilitatea sa-ti imbunatatesti venitul lunar cu sume cuprinse intre 100 si 285 euro printr-o afacere inteligenta, muncind acasa. Instruirea se face gratuit, prin email. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal de comision. Pentru mai multe detalii trimiteti textul INFO la adresa de email: nicufarcas@gmail.com
Nicu
12.10.2015 17:18
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica